in ,

“Anak saya buat apa nak DNA. Hidup ni jangan rasa bebas sangat” – Disuruh Lakukan Ujian DNA, Ryzal Ibrahim Bakal Saman Netizen?

Pasangan Youtuber terkenal, Ryzal Ibrahim dan Maryam tampil mengambil tind4kan mendedahkan laman Instagram seorang netizen yang menuduh b4yi perempuan yang baru dilahirkan Maryam bukanlah anak Ryzal.

Netizen Minta Ryzal Lakukan Ujian DNA.

Menerusi Insta Stories, Ryzal dilihat memuatnaik screensh0t k0men seorang netizen yang dikenali sebagai @gabspat420 yang meminta Ryzal untuk melakukan ujian paterniti (ujian DNA) kerana b4yi perempuan tersebut yang berusia tiga bulan itu tidak serupa dengan wajah Ryzal.

“Rasanya anda memerlukan ujian paterniti (ujian DNA). B4yi itu kelihatan tidak serupa seperti anda”-K0men Netizen.

Ryzal kemudian tampil memberikan amaran kepada netizen tersebut untuk menjaga percakapan jika tidak mahu dimasukkan ke penjara.

“Anak saya buat apa nak DNA. Hidup ni jangan rasa bebas sangat. Jaga mulut kalau tak0t tak nak masuk dalam.”Tegas Ryzal

“Dia Nak Popular, Kita Bagi Peluang”-Ryzal Ibrahim.

Tambahnya lagi, Ryzal turut “beri peluang” kepada netizen tersebut yang mahukan p0pulariti dengan mendedahkan laman Instagram netizen yang melemp4rkan fitn4h bahawa b4yi yang dilahirkan Maryam bukanlah anaknya.

“Dia nak p0pular, kita bagi peluang. Dia fitn4h anak saya perlu buat DNA atau dalam erti kata lain anak orang lain bukan anak saya.

Tak perlu sembunyi nama, kami dapat URL profile sudah cukup untuk jejak l0kasi. Sorok muka nama. Inilah pondan pengecvt sebenar.”-Ryzal Ibrahim.

Di akhir pendedahannya, Ryzal turut menyifatkan netizen tersebut sebagai “p0ndan pengec0t” kerana menyembunyikan wajah dan nama sebenar di media sos!al.

Moga netizen tersebut mendapat huk0man setimpal. Memandai je tud0h tu bukan anak dia..

Sumber murai

What do you think?

Written by admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GIPHY App Key not set. Please check settings

    [Video] “Terima kasih datin datang, Semua dia order” – Sikap ‘Humble’ Eina Azman dan suami sempoi di kedai makan, “Mana pernah sombong…”

    [Video] “Tudia sampai melompat” – Isteri Mengamuk lompat atas bonet kereta tangkap suami curang!