in ,

“Bapak meng4muk anak kena pukvl dgn cikgu?, Tak Pasal Abang Tu Kena Kec4m” – Lelaki pegang kayu di sek0lah, Rupa-rupanya…

Tular sejak semal4m mengenai sebuah vide0 TikT0k yang memap4rkan se0rang lelaki did4kwa bapa se0rang pelajar yang memeg4ng kayu meng4muk di pekarang4n sek0lah.

Kejadi4n tersebut difah4mkan berlaku di Sek0lah Kebangsaan (SK) Taman Warisan Puteri dan tel4h menim.bulkan kekec0han dalam kalang4n netizen.

Vide0 itu juga dilap0rkan tel4h membu4tkan lelaki yang ‘meng4muk’ itu dikec4m hebat 0leh warga maya setel4h ia menjadi vir4l.

Menerusi hant4ran akaun Faceb00k sek0lah tersebut, kehadir4n lelaki yang meng4muk di tengah-teng4h tapak perhim.punan sek0lah itu hanyal4h semata-mata dem0nstrasi keselamatan.

Terdahulu, satu lap0ran media melap0rkan terdapat se0rang lelaki diper.cayai bapa kepada sal4h se0rang murid di sebuah sek0lah amuk selepas mend4kwa anaknya dipukvl 0leh se0rang guru di sek0lah itu.

Vide0 yang dimuat naik di TikT0k itu memap4rkan lelaki bert0pi dan mem4ki h4mun dua orang guru yang berada di kawasan sekolah.

Sumber : beautifulnara | TikT0k

What do you think?

Written by My Gosip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

    “Ramai tanya asal Anju tak p0st pasal tunang, bila p0st ramai c0mplaint kata melu4t. Bila tak post tanya pulak”

    “Ingat dah kahwin, Tgok boleh sentuh peha bukan muhrin lgi” – Ramai komen foto Zarina Anjoulie dengan tunang