in ,

Berat badan susut, kurang selera makan, Pelakon Sherry Ibrahim tampil dedah perkara sebenar..

Dunia semakin m0den dan canggih, namun m4sih ada lagi segelintir pih4k menggun4kan ilmu sihir sebag4i jalan pintas untuk penyeles4ian dend4m dan mengubat s4kit hati.

Gol0ngan selebriti juga tid4k terlepas daripada menj4di m4ngsa sihir individu yang berasa kur4ng senang dengan niat menj4tuhkan atau memusn4hkan kebahagi4an orang lain.

Berbahas s0al ini, sebelum ini tul4r mengen4i fizikal pelak0n Sherry Ibrahim yang kelihat4n susut sehingga ada yang mend4kwa dirinya s4kit, namun, dinafik4n.

Terbaharu, Sherry sekali lagi tampil menjel4skan perkara seben4r mengen4i d4kwaan dengan menyat4kannya hanya mengalami kurang selera mak4n.

“Mul4nya saya jaga pemakan4n dan aktif beriadah. Dah bertahun-tahun saya am4lkan, tetapi sekar4ng ram4i yang ambil ber4t dan angg4p saya t4k sihat.

“Saya t4k pern4h dimasukkan ke h0spital, jarang dem4m. Mungkin sekar4ng saya tiada selera makan. Saya kena p4ksa semuanya,” katanya menerusi ditemubual bersama pr0gram hiburan popular TV3, Melodi.

Ditanya adak4h penyusutan berat badan berpunca angkara perbuat4n jahat manusia, Sherry akui, dia sudah berikhtiar dan reda dengan apa yang terjadi terhadapnya.

“Saya tiada musuh dengan sesiapa. Saya yakin ada hubung4n yang baik dengan semua 0rang. Namun, hidup ini kita tak tahu apa yang orang rasa terhadap diri kita.

“Alhamdulillah, saya sudah ikhtiar apa yang patut. Banyak benda saya sudah berusaha, insya-Allah apapun saya kena berserah.

“Ini semua keizinan Allah. Bila saya dapat maklum balas mengenainya, saya sedar kena ikhtiar cara lain,” kongsi Sherry.

Lebih mengejutkan, Sherry berkongsi terdapat gangguan aneh terj4di sehingga enggan berhubung dengan orang.

Saya t4k pernah ada musuh, reputasi dalam industri pun tiada masalah dengan orang. Saya pun tak mahu memperbesarkan hal ini.

“Ada (gangguan aneh) di hujung-hujung. Bany4k jawapan yang Allah beri. Saya memang berserah, perkara begini tak boleh main-main, Allah lebih berkuasa.

“Keluarga ada bersama saya ketika itu. Saya juga tak sed4r.

“Saya bersyukur sangat ada 0rang yang sentiasa bersama saya. Allah n4k tunjuk kepada saya ada orang n4k bantu saya.

“Saya bany4k elakkan diri daripada orang. Saya t4k mahu jumpa 0rang,” dedah Sherry lagi.

Namun di sebalik kisah mistik itu, Sherry menjelaskan, dirinya kini dalam keadaan baik dan berhar4p tid4k diganggu dan berhak mendap4t kebahagiaan.

Sumber: Murai

What do you think?

Written by My Gosip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

    “T4hi lal4t, Baju sama deng4n dia” – Viral di media sosi4l vide0 luc*h, Nama pelak0n 22 tahun ni dipetik netizen

    Macam ni proses bawa turun may4t dari gunung Everest, Terkejut lihat kegigihan malim gunung dukung may4t netizen mahu tahu Kos upah yang dibayar