in ,

“Dia cuba nak perk0sa kerana jantina saya perempuan, Dia terkam saya tak melawan” – Sajat trauma hampir dir0g*l org Arab

Baru-baru ini, usahawan sensasi iaitu Nur Sajat berk0ngsikan kisah serta detik-detik cem4s yang dilalui 0lehnya sewaktu sed4ng bekerja di kedainya di Australia.

Menurut usahaw4n berusia 38 tahun itu, dia mengal4mi keres4han dan kemurung4n akibat daripada kejadi4n tersebut sehingga perlu menjal4ni rawat4n terapi berk4itan kesihat4n ment4l.

Melalui hant4ran di Facebook, Sajat mencerit4kan kisahnya diugut serta hampir menj4di mangsa r0g0l se0rang lelaki berb4ngsa Arab.

“Dua minggu lep4s, saya kena ugut. Ada se0rang lelaki ni, dia cuba n4k perk0sa terhad4p saya. Tu punca saya t4k buka ked4i sebab teng4h ‘anxiety’.

“Ia d4h jadi k3s p0lis. Jadi sekarang ni saya dap4t pert0l0ngan daripada agensi yang memberi bantuan terapi untuk kesihat4n ment4l..

“…serta g4ngguan s3ksual kerana jantina saya perempuan,” katanya menerusi satu sesi siaran lang.sung di media sosi4l yang dimu4t naik semula di akaun ‘Jesica Zaman’ di laman Facebook.

Bercerita lanjut, Sajat berkata susp3k sebelum ini pern4h menj4di pelangg4n di premisnya yang dipercay4i menyediakan rawat4n kecantikan seperti ‘waxing’ atau memb.uang bulu pada bahagi4n tubuh badan.

Suspek kemudian kembali sekali lagi se0lah-0lah mahu mengambil kesemp4tan sebelum ‘menyerang’ usahawan berken4an ketika bersendirian di premis pada hari kejadi4n.

Fizikalnya (suspek) bes4r, tinggi.. dia terk4m (cekik) leher, tamp4r muka. Saya tak melaw4n sebab kal4u buat begitu, keadaan akan j4di lebih teruk.

“Saya kata, saya akan buat apa sahaja yang awak m4hu. Dia buka semua pak4ian, saya pun cuba ‘pujuk’ dia untuk tid4k berbuat begitu,” ujarnya.

Namun, Sajat tid4k berk0ngsi lebih lanjut detik-detik dia melepa4kan diri tetapi bersyukur kerana mempuny4i rakam4n kamera litar tertutup (CCTV) yang dijadikan sebag4i bukti.

Sumber: omm Facebook Jesica Zaman, Instagram Sajat

What do you think?

Written by My Gosip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

    “Pukol isteri curang, Mental konon, Main kayu tiga.. normal pulak” – Netizen pelik kesihatan ment4l Hafidz

    “Saya memang kurus, Berat hanya 30 Kg” – Berat badan susut Hael Husaini Akui, tapi Jadi Persoalan Netizen, “30 biar betoi??”