in

“Jangan risau kami masih berkawan lagi“ – 11 tahun hidup bersama Noh Salleh & Mizz Nina dah bercerai?

Peny4nyi vokalis Hujan, Noh Salleh mengaku dirinya sud4h bercer4i tal4k satu dengan Mizz Nina menerusi sebuah hant4ran di laman Inst4gramnya sebentar tadi.

Noh atau nama seben4rnya Mohammad Noh Salleh, 37, member!tahu keputusan itu dibuat setel4h mereka berdua duduk berb1ncang dan menc4pai pers3tujuan bersama untuk berpis4h secara baik.

Dal4m pada itu, Noh melu4hkan kesyukuran kerana diberi pe1uang untuk h!dup bersama Mizz Nina sel4ma 11 tahun dan brterima kasih kep4da semua pem!nat atas t4nda sokongan kpada mereka se1ama ini.

Noh brkata, para peminatt usah ris4u kerana mereka berdua masih brkawan seperti biasa meskipun sud4h berpis4h.

“Saya dan Nina ada pengumuman penting untuk dibuat. Selep4s banyak berfik1r dan pertimb4ngan yang te1iti, kami berdua tel4h bersetuju untuk berpisah. Alhamdulillah, kami bersyukur ke hadrat Ilahi kerana mengizinkan kami mengh4biskan 11 tahun yang indah bersama-sama dengan seg4la suka duka.

“Jang4n ris4u kami masih berk4wan lagi dan mendoakan ant4ra satu sama lain. Kita boleh meranc4ng tapi peranc4ngan Allah lebih heb4t.”tulisnya.

Dikesemp4tan itu, Noh turut menguc4pkan ribuan terima kasih kepada pemin4t yang tel4h menunjuukkan kasih sayang kpada mereka selama ini serta mendoakan agar mereka tabah mengh4dapi ujian selama tempoh Iddah ini.

“Kami mengh4rgai semua orang untuk mengh0rmati privasi kami seperti dal4m Surah Al Hujurat ayat 12 iaitu tidak membuat spekulasi atau menyeb4rkan andaian palsu tentang kami untuk mengel4kkan fitn4h. Kami memer1ukan doa anda.”titipnya.

Terd4hulu, Noh dan Nina memfailkan percer4ian di Mahkamah Rendah Syariah Daerah Gombak Timur pada 14 Jun lalu. Difahamkan percer4ian itu di bawah kod k3s 055 iatu permohonan lafaz tal4k dengan keben4ran mahkamah.

Pasangan itu berkahwin pada 2 Julai 2011 dan mengammbil seorang anak angk4t lelaki bernama Musa bagi menyer!Akan rumah tangga mereka

Sumber: Instagram @mohammadnohbinsalleh

VIA omm

What do you think?

Written by admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GIPHY App Key not set. Please check settings

    “Sedih sebab saya lepaskan banyak tawaran lain” – Ali Puteh k3cewa dit1pu, tak dapat sebarang bayaran jadi duta ayam?

    “Alphard Aku JuuaI, Rummah 2 Tingkat Aku Juai. Kini Hanya TinggaI Di PPR MiIik Abah”- Luahan Adam Hamid