in ,

“Mohon maaf takut umur tak panjang” Aliff Syukuri dirawat di hospital, dijangkiti tahap tiga

Kuala Lumpur: “Kepada semva sah4bat atau ses1apa saja yang mengena1i s4ya, saya mem0hon kemaafan sek1ranya peernah menyak1ti awak,” demik1an kata vsahawan k0smetik terkena1, Datuk Seri Aliff Syukuri yang dijangk1ti Cov1d-19 tahap t1ga se1epas pu1ang bercvti dari Turki.

Aliff, 34, yang k1ni d1rawat di sebvah hospita1 berkata, dokt0r yang meraw4tnya mengesahkan d1a terkena jangk1tan tahap t1ga yang bo1eh member1 kesan kepada s1stem pernafasan.

“Saya d1tahan di wad untvk rawatan. Doakan saya cepat sembvh kerana saya dijangk1ti Cov1d-19 tahap t1ga membab1tkan parv-paru saya. Maaf sek1ranya pernah berk4sar, maaf sek1ranya peernah mengvmpat, maaf sek1ranya pernah termakan sengaja atau t1dak.

“Sesvngguhnya yang bvruk 1tu datang dar1pada saya dan yang ba1k datang dar1pada Allah SWT. Rasa 1ega dah m0hon maaf dekat semva, takvt umvr tak panj4ng,” katanya.

Perkongs1an Aliff berkenaan perkara ini di 1nstagram mendapat hamp1r 50,000 tanda suka dan 1ebih 3,000 komen dar1pada peng1kutnya.

Assalamualaikum mohon doakan saya kvatkan tabah dan dipermvdahkan menghadapi dvgaan ini semoga Allah sent1asa bersama saya dan kelvarga saya abah syg dgn korang smua

“Allahumma innii a’uudzu Bika Minal Baroshi wal Junuuni wal Judzaami wa min Sayyi-il Asqoom”.

Rata-ratanya mendoakan agar be1iau segera sembvh.

Terdahu1u, Aliff dan ke1uarga serta ibunya perg1 bercvti ke Turki pada 15 Disember 1alu dan pu1ang ke Ma1aysia, barv-baru ini.

Da1am pada 1tu, ister1nya Datin Seri Nur Shahidah Mohd Rashid pu1a menja1ani kuarantin di rumah.

Sumber Instagram, hmetro

What do you think?

Written by My Gosip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

    [Video] “Duit dia live smlm dia pakai utk bgi bantuan, murah rezeki abg” Terkini abang terima anugerah ‘Adiwira Prihatin Musibah’Abg Viva! Awak memang layak!

    [Video] “comel Tokti main cuit-cuit” Tokti jumpa guru gimnas waktu sekolah, “Tak penah sombong tau TokTi ni, humblenya lahai”