in ,

“Nanti kita ada anak dan manalah tahu anak sendiri yang ramp4s lelaki orang” – Zarina Anjoulie

Pelak0n sensasi Zarina Anjoulie menasih4tkan 0rang ramai ag4r berhenti mengec4m isteri kedua pengarah terken4l, Syamsul Yusof iaitu Ira Kazar kerana khuatir perkara burvk ber.balik kepada diri sendiri.

Dia yang mesra dengan pang.gilan Anju berkata, 0rang ramai seharusnya mend0akan kesejah.teraan buat aktres, Puteri Sarah Liyana berban.ding terus melemp4rkan kata-kata negatif terhad4p pemilik nama penuh Faghirah Fatini Kazaruddin berke.naan.

“Bagi saya, tid4k perlu sibuk hend4k mengec4m Ira dan sepatutnya doakan untuk Puteri Sarah kerana kita sendiri tid4k tahu peng4khiran hidup kita bagai.mana.

“Nanti kita ada anak dan manal4h tahu anak sendiri yang ramp4s lelaki 0rang. Jang4n terlalu yakin takdir hidup kau tid4k akan ber.kahwin dengan lelaki ber.status suami 0rang,” katanya dalam satu siaran lang.sung TikT0k semalam.

Katanya, lebih baik mendoa.kan ag4r semang4t Puteri Sarah terus kuat dalam menghad4pi dugaan rumah tang.ganya ketika ini.

“Mend0akan untuk dia lebih baik, kita pun dap4t pahala. Paling bagus ialah doakan dia kuat semang4t, diberi.kan ketenang4n hati,” ujarnya.

Dalam pada itu, pelak0n drama Anak P0ntianak itu meng4kui akan berasa s4kit hati sekiranya situasi sama berlaku terhad4p dirinya.

“Jika tanya saya, memang akan s4kit hati. Sekiranya aku j4di seperti Puteri Sarah, memang tiada masa nak naik turun mahkamah atau tah4n selama empat tahun, memang kena pelang.kung (pukul).

“Aku t4k akan tahan emp4t tahun, cuma beri empat hari sahaja dan pelang.kung perempuan itu.

“Empat tahun itu lama sang4t untuk aku sebab dalam temp0h itu mungkin sud4h b0leh kahwin lain,” katanya dalam nada bersel0r0h.

Terdahulu, kisah mengenai kemelut rumah tangga Puteri Sarah dengan Syamsul semakin memunc4k apabila pengarah filem Mat Kilau itu mengakui secara ter.buka sud4h menikahi Ira di Thailand pada 6 Januari lalu.

Tidak sanggup membi4rkan diri terluka dan ditipu, Puteri Sarah seterusnya nekad memfailkan percer4ian di Mahkamah Syariah Wilayah Persekutuan pada 16 Januari lalu.

Meskipun dihambat dengan jutaan kecaman, Ira sehingga hari ini mengambil pendekatan mendiamkan diri daripada mengeluarkan sebarang kenyataan membela dirinya.

Dia sebelum ini juga telah dikenakan tindakan mahkamah iaitu perintah injuksi interim yang diperintah berhenti meluahkan atau menyeb4rkan apa-apa bentuk g4ngguan di sosi4l media atau di mana-mana platf0rm sama ada dirinya atau yang berkaitan dengan dirinya.

Sekadar info, Puteri Sarah dan Syamsul berkah.win pada 8 Mac 2014 dan dikurniakan dua cahaya mata iaitu Syaikhul Islam dan Sumayyah.

Sumber – KOSMO! ONLINE.

What do you think?

Written by My Gosip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

    “Cantik l4ki kau tinggal juga” – Kec0h! Suami talak tiga Isteri sendiri demi cinta rakan kilang

    “Tiba-tiba komen, tiba-tiba hilang” – Sengaja cari perhatian, Ramai puas hati k0men Ira Kazar didakwa dipadam Syamsul?