in ,

“Saya memang kurus, Berat hanya 30 Kg” – Berat badan susut Hael Husaini Akui, tapi Jadi Persoalan Netizen, “30 biar betoi??”

Penyanyi, Hael Husaini meng4kui dia tet4p berada dalam keadaan sihat walaupun badannya kini kelihat4n sem4kin kurus.

Hael atau nama seben4rnya, Hal Husaini Razmi berkata, dia bersyukur kerana diberikan kesihat4n yang baik dan itul4h yang menj4di keutamaan baginya.

Menurut k0mp0ser berusia 34 tahun itu secara bersel0r0h, berat badannya kini sama seperti tiga kampit ber4s iaitu kira-kira 30 kil0gram.

Saya mem4ng kurus, tapi alhamdulillah keada4n saya sihat dan itu paling penting.

Berat saya sekar4ng berapa kil0gram, rasanya tiga kampit ber4s ni. Tapi, berb4nding berat dulu dan sekar4ng, ia lebih kurang saja.

Dalam pada itu, Hael menjel4skan dia kelihatan kurus kerana terp4ksa melalui diet pemakanan ket4t bagi menjaga kesihatannya.

Saya namp4k kurus, seben4rnya bany4k benda yang kena ‘cut’. Seb4bnya, dalam masa saya n4k sembuh kerana kurang sihat bany4k benda yang kena jaga dari segi kesihatan dan pemak4nan.

Bagaiman4pun, gurauan penyanyi lagu Jampi itu mendap4t perhati4n netizen yang rata-ratanya mempers0alkan ber4t badan seben4r Hael.

Bukan itu sahaja, ada juga netizen yang menasih4tkan Hael untuk mendap4tkan rawatan kerana berat badan yang dinyat4kan itu tid4k n0rmal untuk se0rang lelaki dewasa.

Sumber: Beautifulnara | Instagram

What do you think?

Written by My Gosip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

    “Dia cuba nak perk0sa kerana jantina saya perempuan, Dia terkam saya tak melawan” – Sajat trauma hampir dir0g*l org Arab

    [Video] “Ini orang yang buat Kamal Adli, Tahniah orang-orang singapore berjaya bed0k mamat ni”