in ,

[Video] “4 b!lik 8 isteri” – Lelaki miliki 8 isteri tinggal 1 rumah, Dia kongsi bagaimana miliki 8 isteri

Seorang artis seni tatu di menarik perhatian pengguna laman sosi4l selepas mended4hkan bahawa dia tingg4l bersama lapan isteri mudanya yang sang4t mesra antara satu sama lain di dal4m sebuah rumah, lap0r portal berita Oddity Central semalam.

Status perkahwinan lelaki bernama Ong Dam Sorot itu dided4hkan ketika dia menghadiri satu temu bual yang diacarakan oleh seorang pelaw4k

Sorot dikat4kan berkahwin dan tinggal bersama kelapan isterinya dibaw4h satu bumbung yang mengangg4p diri mereka sebagai sebuah keluarga besar yang bahagia.

Mnerusi rancangan yang sehingga kini mencec4h tiga juta t0ntonan di Youtube itu, Sorot memperkenalkan setiap seorang isterinya dan bercakap mengenai cara mereka bertemu.

Video dibawah

Kesemua isterinya menyif4tkan suami mereka sebagai lelaki paling baik dan paling bertimbang rasa di dunia. Isteri-isterinya juga meng4ku bergaul dengan baik sesama mereka.

Lelaki itu bertemu isteri pertamanya, Nong Sprite di majlis perkahwinan rakannya lalu dengan cepat meminta untuk dikahwinkan. Isteri kedua, Nong L bertemu dengannya di pasar, manakala isteri ketiga Nong Nan pula di hospital.

Artikel terbaru

Sorot bertemu dengan isteri keempat, kelima dan keenamnya menerusi media sosi4l iaitu masing² di Instagram, Facebook dan Tik Tok. Isteri ketujuh, Nong Film pula ditemui semasa melawat kuil Phra Pathom Chedi bersama ibunya dan isteri kelapan, Nong Mai bertemu dengannya ketika dia bercuti di Pattaya bersama empat isterinya.

Dua darlpada isterinya kini hamil dan dia sud4h memiliki seorang anak lelaki darlpada isteri pertamanya. Lapan isterinya tidur di dal4m empat bilik tidur dengan dua orang dibahagikan dalam setiap satu bilik.

Kesemua isterinya dikatakan tid4k mempunyai masal4h untuk menunggu suami mereka berg!lir tidur di dal4m empat bilik tidur tersebut.

Sumber: K! Online

What do you think?

Written by admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GIPHY App Key not set. Please check settings

    [Video] Lepas tayang pungg*ng, Leona sengaja ‘payung’ d4da? “Dah melamp4u-lamp4u leona ni!” – Netlzen

    11 Tuduhan Ebit Lew Bakal Dibicarakan 27 September Depan – “Jika disabit kesal4han, boleh dipenj4ra selama 5 tahun atau d3nda ataupun kedua2nya”