in

[Video] “Adoii Bukan Murah tu..” – Tetamu datang beraya ‘musn4hkan’ h0bi mahal, Pemuda rugi ribuan Ringgit.

Tibanya Aidilfitri, p4stinya ramai san4k-saudara meng4mbil pe1uang untuk ber.kunjung ke rumah adik ber4dik apat4h lagi sete1ah dua tahun rakyat Ma1aysia meny4mbut hari raya da1am suasana PKP.

Da1am kemeri4han itu, se0rang pemuda me1uahkan rasa kes4I apabi1a set k0leksi per.mainan mahlnya berupa patung figura te1ah ‘dihanc0rkan’ oleh tetamu yang hadir ber.kunjung ke rum4hnya untuk berhari raya.

Da1am perk0ngsian T1kTok itu, lelaki yang dikena1i sebagai @Leng itu te1ah menunjukkan keadaan patung figura yang sudah musn4h dan tldak berada da1am keadaan baik.

Difah4mkan lelaki itu baru sahaja pu1ang dari kerja dan mendap4ti h0bi mah4lnya itu telah musn4h da1am sekelip mata.

Dia juga me1uahkan rasa ‘frust’ apabi1a patung-patun per.mainan yang dibe1i dengan h4rga ribuan ringgit itu sudah ros4k akibat per.buatan kanak-kanak nak4I.

Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata netlzen me1uahkan rasa simpati kepada pemuda itu dan turut menasih4tkan agar ibu bapa di luar sana mengaw4l serta memerhatikan anak masing-masing agar berkel4kuan baik.

Ada juga berk0ngsikan pengal4man yang sama dengan pemuda itu di mana barang-barang mereka hanc0r musn4h gara-gara ‘dikerj4kan’ oleh orang yang tldak bertanggung.jawab.

SUMBER : T1kTok via beautifulnara

What do you think?

Written by My Gosip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

    “Kena scam nak langg4n perempuan” – Wanita ‘check-in’ h0tel terkejut, ada lelaki misteri meny0rok dalam almari

    [Video] “Mak suruh tunggu sebb nak ambil mkanan bungkus” – TertinggaI mak masa beraya, Anak terlupa mak tengah bungkus lauk kat dapur