in

[Video] “Bila sedar dalam hutan, nampak gelap” – Remaja hiIang Iepas masuk semak ditemui dalam keadaan bingung cerita apa yang berlaku..

Sejak pagi tadi, Iap0ran ber!ta te1ah memak1umkan seorang rem4ja berusia 13 tahun d!dapati hil4ng sejak ke1marin se1epas membu4ng air di sem4k di Kampung Pasir Linggi, Gua Mus4ng.

M4ngsa, Muhamad Iznun Al Hazim Bin Mahadi yang keluar bermain sep4k t@kraw tidak kembali menemui teman-temannya membuatkan mereka meny4ngka m4ngsa sudah puIang kerumah..

Hil4ng sejak dua hari lalu..

Menurut Harian Metr0 memetik kenyataan dari Ketua P0lis Daerah Gua Mus4ng, Superintndan Sik Ch00n F00, belia telah menges4hkan lap0ran kehil4ngan rem4ja itu dibuat oleh ibu m4ngsa pada 7 malam semalam apabila m4ngsa masih gagaI pulang ke rumah.

HaI tersebut juga diuar-uarkan oleh bapa saudaranya yang dikenali sebagai Azizul Rahman lewat media sosiaI.

Mtk doakan ank sedara sy..umur 13 tahun hilang depan rumah jam 9 mlm lg..smpai skrg x dapat di kesan..di kpg orang…

Posted by Azizul Rahman on Isnin, 10 Januari 2022

Ditemui da1am keadaan se1amat.

Wa1au baga!manapun, rem4ja tersebvt te1ah ditemui petang tadi se1epas dijvmpai da1am keadaan kebing0ngan di atas sebuah jambatan. Dia dinyatakan sedang berjalan dengan muka kepen4tan sebelum diseIamatkan.

Superintendan Sik Choon Foo memaklumkan yang mngsa ditemui oleh penduduk kampung lebih kurang 5.30 petang kira-kira 2km dari tempat terakhir kali dilihat.

“Pendudvk yang menemu!nya segera membawa remaja itu pu1ang ke rumah ke1uarganya. Me1ihat keadaannya yang membimb4ngkan, kami akan membawa mngsa ke H0spital Sultan Ismail Petra, Kuala Krai untuk menjalani pemeriksaan dan rawatan lanjut.

“Baga!manapun, ke1uarga remaja itu bersyukur kerana anak mereka ditemui da1am keadaan se1amat selepas lebih 24 jam dilap0rkan hil4ng,” katanya.

Bapa saudara update keadaan m4ngsa.

Bapa saudara kepada mngsa juga turut memak1umkan haI sama dan mengucapkan syukur kerana anak buahnya sudah ditemui.

Dia juga sempat menzah!rkan ucapan terima kasih kepada 1ndividu yang menjvmpai mngsa dan membantu membawanya pulang bertemu dengan ke1uarga se1epas 2 malam dilap0rkan hi1ang.

Syukur Alhamdulillah…slps 2 mlm..hilang ptg ni lebih kurang jam 6 ptg (12.1.2022) di temui…tgh jalan 2 km dr…

Posted by Azizul Rahman on Rabu, 12 Januari 2022

Update terkini video

Kes remaja hilang pasir linggi..( ank sedara)..bila tanya dia sedar atau tidak..dia kata mlm tu dia jalan cuma nmpk gelap..bila sedar dia bk wassap dlm keadaan sgt mngantuk..dia hanya tau dia dlm hutan dan tertidur lg..bila buka mata dia hanya sedar di tempat yg di jumpai..lebih kurang 2 km dr kpg pasir linggi… dia cuma rasa hanya tertidur hanya 1 jam..shj..

Posted by Azizul Rahman on Rabu, 12 Januari 2022

Sumber: Harian Metro (Hazira Ahmad Zaidi), Facebook Azizul Rahman

Via omm

What do you think?

Written by admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Berang kekasih tidak mahu gugvrkan kandungan, Lelaki tergamak bunuh kekasih hamil sumbat dalam plast!k

    Rakyat Nak Tengok Anak menteri Divaks!n, Masuk TV Dulu” – Catriona Ross