in

[Video] “Dengan Shuib ke?”- Nana kantoi tempah Baju kahwin?, “Dengan Shuib Ke Pengantin Lelaki?” – Netizen

Nama Shuib nampaknya akan sent!asa menjad! bahan bua1an net!zen, tervtama se1epas dia me1uahkan hasrat sudah terbvka untuk mencar! teman h!dup menggant!kan pos!si arwah ister!nya, Siti Sarah.

To1ak tep! sekejap soa1 cir!-ciri atau apa jua syarat yang d!tetapkan o1eh ke1uarganya, entah mengapa t!ba-t!ba sahaja nama penyany! Siti Nordiana atau Nana pu1a yang menjad! sebvtan, s!ap d!padankan sesua! untuk dijad!kan !steri Shuib.

Semvanya gara-gara sebvah v!deo se0rang pereka fesyen yang memaparkan Nana had!r untuk menempah busana dengannya dan sempat berse1oroh, adakah baju 1tu baju untuk kahw!n.

Nampak sahaja v!deo tersebvt da1am T!kTok, net!zen pun terus1ah buat speku1asi send!ri.

“Dengan Shuib ke?” soa1 se0rang net!zen.

V1DEO INI YANG DIAMB!L DARI T!KTOK

Lain macam betul, netizen pula yang sibuk memikirkan wanita mana yang sesuai dengan bapa tunggal kepada empat orang anak itu. Tidak kisahlah siapa pun, janji Shuib bahagia.

What do you think?

Written by admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GIPHY App Key not set. Please check settings

    [Video] “Sakan borong makcik?”- Ge1agat makcik duduk bersama pokok keladi penuh dalam kereta buat ramai terhibur, “Garden da1am kereta.”

    [Video] “Ayah kembali buat perangai” – Ayah ‘kantoi’ Anak tangkap berduaan dengan skandal dalam rumah, “Dulu sakit kami dengan mak jaga ayah, mana skandal?”