in ,

[Video] “Hun nak rasa perasaan peri0d pain” – Ramai wanita impikan lelaki seperti Hun Haqeem “Dah la hensem, memahami pula tu!”

Pelak0n Hun Haqeem menj4di bualan ramai disebabkan dia dilabel sebagai lelaki pilih4n wanita apabila dia mahu men.cuba perasaan yang sering dialami oleh para gadis iaitu ‘peri0d pain’.

Menerusi sebuah hant4ran yang dimuat naik oleh se0rang peng.guna di laan TikT0knya, Hun tel4h dis0al apa yang ingin dilaku.kannya jika diben4rkan tukar jantina dalam masa sehari.

“Kalau Hun b0leh tuk4r jantina dalam sehari, apa yang Hun akan buat? S0al penemu bual.

Sejurus itu, pel4kon yang berdar4h kacukan Melayu-Cina itu mended4hkan dia mahu merasai sendiri perasaan ‘peri0d pain’ supaya dia dap4t lebih memahami apa yang dirasai wanita selama ini.

“Hun n4k rasa perasaan peri0d pain, jadi saya b0leh memahami anda semua dengan lebih baik. Seti4p kali Hun teng0k perempuan yang peri0d pain, j4di saya rasa apa yang mereka rasa. B0leh la kita ambil berat pas4l 0rang itu,” ujar Hun.

Susul4n itu, menjeng4h ke ruangan k0men, rata-rata netizen teruta.manya dalam kalang4n wanita melu4hkan rasa kagum dengan jawapan yang diberi.kan 0leh pel4kon yang berusia 25 tahun itu.

Bukan itu sahaja, ramai yang mengangg4p Hun se0rang lelaki yang sang4t memahami dan mereka mengim.pikan teman lelaki yang mem.punyai fikiran sama seperti pel4kon terbabit.

Sumber: Omm / TikTok @ryu

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

What do you think?

Written by My Gosip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Anju bawa bakal suami jumpa keluarga sebelah bapa, Tak sangka Zarina Anjoulie rupa-rupanya cucu kerabat diraja!

    “Saya pak4i baju kurung pun 0rang kata s3ksi, Mungkin mereka bimbang tentang diri kita” – Nadia Brian