in ,

[Video] “I taknak berjumpa, taknak sebilik, Lepaskan saya, cukup dah penat”

Baru-baru ini, telah berlangsung sesi cubaan untuk berdamai di antara pengarah, Syamsul Yusof dan isteri pertamanya, Puteri Sarah Liyana.

Bagaiman4pun, difah4mkan cubaan itu gag4l mal4h sesi untuk mencari penyeles4ian bersama Jawatankuasa Pendam4i tersebut berlang.sung secara berasing4n.

Menerusi temu bu4l, Sarah mengakui enggan bersua muka dengan suaminya kerana tid4k mahu berdam4i dan tetap dengan pendiriannya untuk bercer4i.

I takn4k berjumpa, takn4k sebilik. Dan saya tegas.kan dekat sini saya masih dengan keputusan saya. Saya nak bercer4i, saya takn4k berdamai.”

Ketika sesi tersebut, Sarah berkata dia tel4h mencerit4kan segala-galanya kepada pih4k jawatankuasa tersebut termasukl4h dengan semua bukti yang ada.

Tambahnya, dia sud4h cukup penat dengan apa yang dilaluinya sej4k beberapa tahun lep4s dan berharap agar ‘dilep4skan’ oleh Syamsul secepatnya.

Tegas Sarah lagi, jika suaminya enggan melep4skan dia bak4l menggunakan khidmat hakam sebag4i alternatif.

Sumber : Beautifulnara | Instagram

What do you think?

Written by My Gosip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

    “Bila nak kau datang rumah, Bila tak nak, Buang aku macam samp4h” – Aaron bersumpah dengan al-Quran dedah cerita sebenar..

    “Taknak you jumpa Syamsul, Untuk I dan kesihatan mental I” – Aaron akur dihalang isteri jumpa Syamsul demi isteri dan anak²