in

[Video] “Laki siapa ni yang gigih sangat..” – Kant0i Pergi Kedai ‘Akak Air Buah’, Sanggup Tutup Plat Kereta Dengan Kain

Sebe1um ini, ked4i air buah di Setiu, Terengganu menj4di tul4r gara-ga4a seorang pel4yan wanita yang gem4r menaya4g ‘aset’ dengan berpak4ian ket4t telah diserbu oleh Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Terengganu (JHEAT) dan ditutup beber4pa hari.

Kini, ked4i makan yang tel4h viral itu kembali dibuka selep4s pihak berkuasa difah4mkan tel4h mengambil tind4kan sewaj4rnya.

Mal4h, pelay4n wanita yang diken4li sebagai Darlene itu juga hanya berkhidm4t di bahagian dapur sahaja dan dig4ntikan dengan pel4yan lelaki.

Namun baru-baru ini tul4r di aplik4si TikTok, satu hant4ran v1deo oleh seorang pengguna yang memap4rkan tind4kan seorang pelanggan kedai makan berkenaan yang tel4h menarik perhatian orang ramai.

Menerusi v1deo trsebut, pelanggan itu tel4h bertind4k menutup nombor plat kereta miliknya dengan menggun4kan sehelai tuala kecil.

Laki si4pa ni yang gigih sang4t ni baik mengaku cepat!

@karlacamelacabello

Kedai Ini ker yg terhangat dipasaran,,hanya kedai dia je ad air buah kan,,#jadilahpenggunayangbijak

♬ Oh No – Kreepa

Meninjau di ruangan komen, rata-rata orang ramai terhibur melihat tind4kan pelanggan itu dan mendkwa mungkin individu trsebut takut diketahui oleh pasangannya kerana berkunjung ke kedai yang kini hang4t diperkat4kan.

Hahahha dia t4kut bini dia tahu – netizen.

“Isteri yang peka dia ken4l sticker dekat cermin bel4kang walaupun dah tutup no pl4t,” tulis seorang pengguna TikTok.

SUMBER : TikTok

via beautifulnara

What do you think?

Written by admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GIPHY App Key not set. Please check settings

    [Video] “Menarik kanser dari badan pesakit tak perlu kemoter4pi?” – Bom0h Manjung ini dakwa mampu pindahkan penyakit kanser kepada pokok

    “Banyak tu” – Dua aset PETRONAS ‘Bernilai’ dirampas waris Kesultanan Sulu. ini puncanya..