in ,

[Video] “Mak Sakit, Selamba dia On*ni Di Depan” – Puteri Balqis Mer4na Hidup Dengan Bapa Kandung ‘N4fsu Bin4tng’?

Puteri Balqis atau lebih mesra dikenali seb4gai Aqish sering menj4di perhatian orang ramai. Jika dulu namanya sering mend4pat pujian kerana lak0nan, n4mun kini namanya ada dik4itkan dengan kontr0versi² ‘pan4s’.

Dia kini dilih4t sudah kembali semula aktif berl4kon setel4h sekian lama, tid4k mengambil pusing komenn negatif diterima darlpada netlzen yang mengec4m penampilan s3ksinya.

Bagaim4napun, pended4han pelak0n itu baru² ini semem4ngnya mengejvtkan ramai pih4k dan tid4k akan pern4h meny4ngka gadis terbabit serta ibunya hidup dal4m keadaan ters3ksa beberapa tahun sebelum ini.

Melalui salur4n YouTube Brosgangs, Aqish tel4h membuka cerita mengenai per4ngai sebenar bapa kandungnya yang membu4tkan dia menjadi dirinya sekar4ng ini.

Menurut Aqish sambil berlin4ngnya air mata, dia yang m4sih kecil ketika itu bersama ibu terp4ksa hidup dengan ‘n4fsu binat4ng’ bapa dan antara perbuatan jij*k yang dilakukan adal4h ser4ngan s3ksual.

Dia suruh saya teng0k p*rn masa umur 5 tahun.

Mak s4kit, dia sel4mba mastvrb4te dekat depan.

Dalam pada masa yang sama, pel4kon itu sempat meminta maaf kepada ibu tercinta seb4b tid4k dap4t menah4n diri lagi darlpada tid4k bercerita mengenai hal ini kerana ‘pen4t’ melihat ibunya sering dicemuh ramai.

Meninj4u di ruangan komen, rata² netlzen berasa simpati atas apa yang telah dilalui oleh ibu serta gadis terb4bit dan dalam pada itu, wrganet juga berhar4p agar orang ramai untuk tid4k lagi menj4tuhkan hukum4n sesuka hati kepada dua beran4k itu selepas Aqish menceritak4n hal sebenar ini.

Sumber: YouTube

Via Beautifulnara

What do you think?

Written by admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GIPHY App Key not set. Please check settings

    [Video] “Jangan sebab rindu ex, nak dek4t ex semula?” -Cik B kata sebab apa tu…