in

[Video] “Makcik siapa ni?” – Lincah macam ‘Pro Dancer’, Video Makcik menari tarian K-p0p Raih perhatian..

Di T!kTok, seorang wan!ta dari 1ndonesia mencvri perhat!an ramai apab!la ser!ng membuat v!deo tarian K-p0p! Leb!h menar!k lagi, wan!ta ini rajin ‘melayan’ perm!ntaan net!zen untuk mencuba cab4ran baru di apl!kasi berkenaan.

Menar! tarian K-p0p macam orang muda.

Menerus! v!deo yang d!muat na!k oleh Fitry Guru Kece, terdapat seorang pengguna T!kT0k mem!nta wan!ta berkenaan untuk menar! lagu daripada Lee Taeyong NCT X Bada. D!fahamkan, wan!ta tersebut merupakan seorang ibu tunggal.

Susu1an dar!pada itu, Fitry sahut cabaran dan menar! di tepi pe1abuhan. Wan!ta berkenaan yang memaka! baju ala-ala hiph0p berwarna kun!ng itu dil!hat menar! sepert! anak muda seh!nggakan rama! yang kagum dengan ketangkasannya ket!ka menar!.

Bukan itu sahaja, langkah tar!an yang agak suk4r serta memer1ukan stam!na yang t!nggi itu, membuatkan rama! anak muda yang berasa tercab4r kerana mereka t!dak bo1eh menar! sepert!nya.

Da1am pada itu, wan!ta berkenaan turut menar! lagu-lagu K-Pop yang la!n sepert! Money nyany!an Lisa Blackpink, My Universe dar!pada C0ldplay X BTS dan banyak lagi. V!deo berduras! 31 saat itu mera!h lebih enam juta tont0nan dan mendapat lebih 819 ribu tanda suka di TikT0k

V!deo penuh:

V!deo tar!an yang lain.

Sumber : fitrygurukece

Via ohbulan

What do you think?

Written by admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GIPHY App Key not set. Please check settings

    [Video] “Lepas ni boleh ambil bini sendiri laa” -Usop bersama gadis pil!han hati jadi perhatian, Ramai Puji!

    [Video] “Kalau kau susah, mesti perempuan tu blah” – Lelaki ajar cara dapatkan awek, hanya cakap ‘saya Trader’ mesti terp!kat.