in

[Video] “Menarik kanser dari badan pesakit tak perlu kemoter4pi?” – Bom0h Manjung ini dakwa mampu pindahkan penyakit kanser kepada pokok

Baru-baru ini tular satu perk0ngsian di med1a sosi4l baru-baru ini mengund4ng pelbag4i resp0n dar1pada warga maya yang rata-rat4nya melu4hkan rasa tid4k perc4ya terhad4p dkwaan seorang bom0h ‘Islam’ yang m4mpu memind4hkan peny4kit kanser ke pokok.

Dal4m v1deo trsebut, lel4ki warga emas itu meng4ku mampu menyembuhk4n peny4kit yang dit4nggung pes4kit tanpa memerlukan raw4tan kem0terapi seperti yang sel4lu diguna pak4i di hospital.

Lel4ki yang diken4li sebagai Pak Lang itu dilih4t sedang khusyuk memind4hkan s4kit bar4h payud4ra seorang wanita ke pokok.

Sel4in itu, rak4man turut menunjukkan keadaan pokok yang dilih4t berbenj0l-benjol diperc4yai ketumbuhan k4nser para pes4kit yang pernah dir4wat oleh Pak Lang itu.

Kat4nya lagi, dia hanya menggun4kan ayat-ayat suci Al-Quran dan ilmu penyembuh4n itu tel4h diprturunkan oleh datuknya sejak 30 tahun yang lalu.

Pak Lang juga mem4klumkan bahwa dia hanya meng4mbil masa 10 minit dan akan ‘menarik’ kanser dari badan pes4kit lalu memindahkannya ke pokok.

Kaed4h perubat4n itu didkwa hanyal4h sebagai alternatif dan Pak Lang juga tid4k menghalang pes4kitnya untuk mencuba cara rawatan yang lain.

“Selalu pes4kit akan datang jumpa kami dan proses rawatan akan dil4kukan di rumah yang terlet4k Manjung, Perak. Bay4ran yang diken4kan bermula dari RM50” ujarnya lagi.

SUMBER : Facebook

#baju #kasut #phone #rambut

Via beatutifulnara

What do you think?

Written by admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GIPHY App Key not set. Please check settings

    ‘Pertah4nkan kelab Crackhouse?’ -“Sudahla Afdlin Shauki…jangan hil4ngkan rasa hormat saya pada abang” -Shahrol Shiro

    [Video] “Laki siapa ni yang gigih sangat..” – Kant0i Pergi Kedai ‘Akak Air Buah’, Sanggup Tutup Plat Kereta Dengan Kain