in ,

[Video] “Nampak kembung macam bel0n” – Terkejut jumpa may4t dalam kereta di ‘Car Boot Sale’

Penemuan may4t se0rang lelaki di dalam sebuah kereta tel4h menggemp4rkan pengunjung serta peniaga di tapak jual4n but kereta (car boot sale) Damansara, Kota Damansara, di sini, pagi semalam.

Menurut saksi, may4t tersebut sud4h berada dalam keadaan mengembung serta berb4u busuk dipercay4i sudah meningg4l dunia lebih daripada satu hari.

Satu rakam4n diambil 0leh orang awam ketika kejadi4n tular di media sosi4l dan menurut lap0ran, peniaga dan pengunjung terhidu bau tid4k menyenangkan namun pada aw4lnya menyangka ia datang daripada bangk4i haiwan.

Kata saksi kejadian, se0rang individu kemudian ternamp4k jasad lelaki di dalam Perodua Bezza tersebut berserta salinan kad pengenalan yang ditinggal di bahagian hadap4n kereta.

Ada orang namp4k ada lelaki dalam kereta terbaring dah kembung macam bel0n.

Tambah se0rang pengunjung, kerana cuaca hujan pada awal pagi ramai tid4k perasan dengan bau tersebut namun menjelang 11 pagi barul4h mereka terhidu sebelum ada yang menghampiri Perodua Bezza tersebut.

Mangsa dipercayai sudah meninggal dunia tiga ke empat hari yang lepas dan turut ditemui bersama ya adalah nota yang ditinggalkan mangsa meminta orang menghubungi ahli keluarganya.

Tolong hubungi abang atau kakak saya.

Sumber: Kosmo/ Beautifulnara

What do you think?

Written by My Gosip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

    [Video] Anak Kak KM teruja dapat rantai perut, “Zaman rantai perut Ni dah lama”- Netizen

    “Peminat tk tahu, tengok dia lembut, baik, tapi kat rumah kaki Pukvl” – Anak artis popular