in

[Video] “Ni mak tegur direct , biar ko rasa, Sekarang dah sembuh tak payah lah nampak nazak sangat, kau saja nak viral kan” – Bonda

Sejak semalam, ramai yang mulai bertanyakan tentang k0ndisi kesihatan usahawan k0smetik terkenal, Dato’ Seri AIiff Syukri Kamarzaman yang disahkan p0sitif C0vid-19 stage 3.

Beliau juga sempat memohon maaf di media s0siaI kepada sesiapa sahaja kerana bimb4ng ny4wanya tidak panjang berikutan mendapat jngkitan wab4k tersebut seusai pulang dari Turki.

Keadaannya yang dilihat agak ter0k dan tidak bermaya membuatkan ramai yang prihatin serta mendoakan agar usahawan tersebut segera sembuh.

Bonda kata beliau saja nak viraI

Namun berbeza pula dengan perkongsian ibunya iaitu Rozita Ibrahim yang biasa di panggil Bonda Rozita. Dalam penulisan wanita itu di Instagram apabila ‘memarahi’ anaknya kerana mulai mencari publisiti dengan video yang agak menyedihkan.

Menurut Bonda Rozita, Aliff Syukri sudah hampir sembuh dan meminta usahawan itu tidak membuat drama seolah-olah sudah naz4k dengan meminta maaf kepada netizen sedangkan tidak kepadanya.

Tindakan membuat orang lain ris4u akan kesihatannya benar-benar membuatkan Bonda Rozita naik angin kerana tidak dapat menghubungi anaknya dan terpksa bertegas di media sosiaI agar tidak mendapat pelbagai kec4man dari netizen.

Aliff Syukri dah jelaskan haI sebenar.

Susulan daripada itu, Aliff Syukri telah memuat naik perkongsian di media sosialnya lagi dengan menjelaskan yang beliau memang sakit dan terkena jngkitan C0vid-19 stage 3 bukan gimik kerana sedang berada di h0spital ketika ini.

Beliau sudah berada di h0spital sejak empat ke lima hari yang lepas dan kini dalam proses penyembuhan. Salah faham berkenaan video juga telah dijelaskan setelah ter0k dikec4m ibunya sendiri di media sosiaI.

Sumber: Instagram Aliff Syukri, Bonda Rozita Ibrahim.

Via omm, Ihangat

What do you think?

Written by My Gosip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

    [Video] “comel Tokti main cuit-cuit” Tokti jumpa guru gimnas waktu sekolah, “Tak penah sombong tau TokTi ni, humblenya lahai”

    [Video] “Ini rumah saya, Hasil titik peluh saya” Kecoh satu taman Isteri diusir keluar dari rumah miliknya oleh orang ketiga, Suami curang kahwin dengan si perampas