in ,

[Video] “Sampai hati tuduh Zarina Anjoulie pergi ‘Parti’ Dengan Siti Bainun, Kenal pun tidak”

Ser!ng dic0p sebagai seseorang yang lant4ng bersuara di p1atform med1a sosial, baga!manapun, ka1i ini Zarina Anjolie atau 1ebih mesra d!panggil sbagai Anju 1ebih memi1ih untuk brdiam diri dari me1uahkan pndangannya brkenaan kes d3ra remaja Sindr0m D0wn, Bella.

B!arpun tldak berkata apa-apa, Anju memak1umkan ada sesetengah netlzen mempers0alkan sbab dirinya brdiam diri, 1agi-lagi apabi1a mngetahui Anju brteman rapat bersama peguam Siti Bainun.

Se1ebriti brkenaan juga brkata diam bukan tanda dirinya menyebe1ahi p1hak yang sa1ah, cuma lngin e1ak orang ramai membuat speku1asi sndiri mengatakan dia memberi pand4ngan kerana ingin tutup kontr0versi berkenaan penya1ahguaan sy4bu.

Vldeo 1uahannya itu te1ah dik0ngsikan semu1a oleh seorang pngguna di Facebook dan 1ihat dari vldeo brkenaan, Anju akui berasa terki1an dengan tudvhan yang d!terima, jadi dia lebih memi1ih untuk to1ong adik Bella secara snyap-senyap tanpa member!tahu kpada umum.

Aku tak kenal Siti Bainun.. s4mpai ada yang kata aku pergi p4rti dengan dia.

Da1am pada itu, dia turut berasa pe1ik apabi1a ada p!hak yang berkata dirinya prgi ke kel4b ma1am bersama-sama Siti Bainun untuk berh!bur sedangkan Anju t!dak mengena1i wanita itu.

Sumber beautifulnara

What do you think?

Written by admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

    [Video] ‘Kembar’ Arwh Siti Sarah. Gadis Ini Jadi Tumpvan Gara-Gara Wajah Seiras – “Muka ada lras tapi suara tak.

    [Video] “Ya Allah kesiannya” – Peminatt sedih perasan suatu pada tubuhh Zamani “Minta maaf sebab dah tak macam dulu” – Zamani