in ,

[Video] ‘Sebak’ akhirnya Shah Rukh Khan jejak Kaki di tanah suci

Baru-baru Ini tular Kelib4t pelakon ter.kenal Bollywood, Shah Rukh Khan (SRK) ketika mengerj4kan ibadah umrah mengejut.kan ramai yang turut ber.ada di sana.

Video SRK mem4kai ihram ketika di tanah suci Mekah tul4r di media sosi4l dan bintang filem ter.sebut dilih4t dikaw4l ket4t oleh pengawal peribadi.nya sebelum memasuki Masjidil Haram.

Ramai peminat.nya dari India melu4hkan rasa teruja dan pada masa yang sama turut seb4k apabila mendap4t tahu pelakon kegemar4n mereka akhir.nya menjej4kkan kaki di tan4h suci.

Sement4ra itu, menerusi video yang dimuat naik oleh mStar di Instagr4m ramai netlzen Malaysia memberi.kan respon masing² di ruang4n komen.

T4k fah4m cara dorang

Rata² memperso4l SRK yang dikata.kan tid4k mempr4ktikkan Islam dal4m kehidupan.nya apat4h lagi isteri.nya pula beragama Hindu.

Ada yang meng4kui tid4k faham dengan budaya di negara India kerana bukan hanya SRK tetapi juga ramai turut mengamal.kan per.kahwinan ber.beza agama.

SRK betul ke copy ori?

Dal4m pada itu, ada yang semp4t ber.seloroh dengan ber.tanya sama ada SRK yang dirak4m itu adal4h benar diri.nya atau hanya ‘copy ori’.

Mana tid4knya, sejak kebelak4ngan ini ramai individu yang tul4r di media sosial gara² dipuji memiliki waj4h seiras dengan aktor terken4l ter.sebut.

Seperti yang ramai tahu, pemin4t SRK sering mem.persoal tentang per.kahwinan ber.beza agama dan sama ada jika dia mengam4lkan kehidupan sebagai seorang Muslim.

Sumber: Beutifulnara/ Instagram mstar

What do you think?

Written by My Gosip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

    [Video] Ramai kagum lihat Faizal Tahir Islamkan Mualaf, “Hebat Faizal Tahir sekarang ni”

    [Video] “Siapa suruh lari kan dh ken4″– Anak dibaham buaya perakam Video dikec4m tak sensitif