in ,

“Ala jangan la.. penatla macam ni, taknak la kes-kes disondol lagi..” – Eina Azman kongsi video nangis luahan Rasa tak dihargai baut netizen bimbang

Siapa tak kenal kan dengan vide0 masak4nnya sering mencuri tumpu4n ram4i pengikut di media sosi4l terutam4nya Instagram dan rata-rat4nya selalu memuji Datin Paduka Eina Azman kerana melay4ni kehend4k suami dengan baik.

Buk4n itu sahaja, kehidup4n seharian Eina bersama anak kemb4rnya juga membu4tkan ramai suka melih4t perwat4kan cerianya dan menj4dikan dia sebag4i id0la.

Pendek kata, sebut sahaja Eina Azman ini p4sti 0rang akan tering4tkan vide0 masak4nnya dan kehidup4n keluarga yang bahagi4.

Namun, vide0 yang dimu4t naik 0leh pelak0n berusia 28 tahun itu di akaun TikT0k malam tadi mengund4ng rasa bimbang ram4i pengikutnya.

Menerusi rakam4n tersebut, Eina dilih4t sedang menangis dan turut meletakkan em0ji hati yang sedang retak serta ayat bahasa Inggeris yang menyentuh tentang ‘tid4k dihargai’.

Jika sese0rang tid4k menghargai kehadiran anda, buatl4h mereka harg4i ketiadaan anda.”

Vide0 tersebut membu4tkan seseteng4h individu tertanya-tanya dan mencetuskan spekulasi sama ada ay4t itu ditujukan kepada sese0rang.

Namun, diseb4bkan ayat itu dimu4t naik dalam vide0 yang turut menunjukkan dirinya meng4lirkan air mata, ia membimb4ngkan ramai netizen.

Seseteng4h netizen bertanya tentang kead4annya namun dalam pada itu, ram4i yang berhar4p agar tangisan Eina tiada kena mengena dengan masal4h rumah tangganya bersama Datuk Paduka Kaiser Gurmeet Singh atau kerana 0rang ketiga.

Sementara itu, segelintir individu mend0akan agar Eina dan suaminya kekal bahagi4 dan tid4k dig4nggu dengan ujian yang berat.

Sumber: Beautifulnara

What do you think?

Written by My Gosip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

    [Video] “Ini orang yang buat Kamal Adli, Tahniah orang-orang singapore berjaya bed0k mamat ni”

    “Orang buk4n Islam pun nk kutuk² susah lah. Perangai macam budak-budak” – Sajat pertikai teguran PU Syed