in

“Peminat tk tahu, tengok dia lembut, baik, tapi kat rumah kaki Pukvl” – Anak artis popular

Baru-baru ini berita mengenai se0rang personaliti televisyen popular berstatus suami orang dan bergel4r seorang bapa did4kwa kaki pukvl dan mempunyai penyakit bar4n.

Menurut individu dipercayai anak kepada selebriti berkenaan, bapanya itu merupakan seorang yang berperwatakan lembut dan kelakar, namun disebalik sikap baiknya itu hanya pihak keluarga sahaja yang tahu mengenai sikap panas barannya.

Tulis individu itu di aplikasi X, dia mend4kwa artis itu seorang yang pan4s barang dan kaki pukvl ketika berada di rumah.

Di luar, di depan pemin4t semua cakap dia baik, lembut, kelakar, dekat rumah? Hanya keluarga yagn tahu baran dia macam mana.

Kadang aku fikir aku nak sangat semua orang tahu perang4i dia sebenar tapi siapa nak percaya kalau dia dek4t luar bawa watak ‘pers0naliti TV’ dia tu.


Tambahnya lagi, dia berasa sang4t kecewa dan tertek4n dengan sikap pan4s baran artis itu sehinggakan dia berasa trauma untuk mendirikan rumah tangga.

Banyak lagi benda yang kami sekeluarga lalui, perasaan t4kut tak pernah jauh dari kami. Bar4n dia buatkan aku jadi tak nak kahwin seumur hidup.

Ment4l aku dis3ksa dari kecil, s4kit tau. Lagi sakit sebab tak b0leh nak cerita dekat orang luar. Sebab dia artis yang baik kan? Semua tu lakonan semata-mata.

Meninjau ke ruangan komen, netizen mula berteka-teki tentang siapakah gerangan artis yang dimaksudkan individu itu.

Ada juga yang menasihatkan agar individu itu membuat laporan polis jika ia mendatangkan kecederaan fizikal.

Sumber: Beautifulnara

What do you think?

Written by My Gosip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

    [Video] “Nampak kembung macam bel0n” – Terkejut jumpa may4t dalam kereta di ‘Car Boot Sale’