in ,

“Alhamdulillah” Syafie Naswip dah nikah dengan pelakon pilihan hati

Pelakon Syafie Naswip bergelar suami kepada wanita pilihannya yang juga model dan pelak0n, Nur Afiqah Ishak di Dewan Wilqadry, Putrajaya kira-kira jam 11.04 pagi tadi.

Majlis akad nikah itu disi4rkan secara langsung menerusi akaun Instagram (IG) milik Syafie dan hanya dihadiri keluarga serta kenalan terdekat.

Syafie dan Atiqah yang juga se0rang model telah disatukan tepat jam 11 pagi tafi bertempat di Wilqadry Grandeur Hall, Putrajaya dengan mas kahwin sebanyak RM300.

Pasangan itu juga dilih4t manis dan sepadan apabila menggayakan busana berwarna putih pol0s pada majlis keraian berkenaan.

Syafie menerusi siaran langsung itu dilihat tid4k dapat menah4n sebak ketika melafazkan bacaan taklik terhadap isterinya.

Menurut adik kepada Syafie yang dikenali sebag4i Pawi, kedua-duanya mula berkenalan ketika PKP sewaktu bersama-sama terlib4t dalam penggambaran drama TV2 berjudul Cempaka Melati.

Dalam pada itu, Syafie sempat memoh0n maaf kepada semua pengikutnya kerana ‘merahsiakan’ pernikah4n itu namun ada memberi ‘hint’ sejam sebelum akad nikah.

Malam jumaat lalu, Syafie juga ada memoh0n ampun dan maaf kepada pengikut media sosi4lnya dan memaklumkan akan memberi pengumuman mengen4i ‘sesuatu’ di Live Instagram.

Slumber:BH / Beautifulnara

What do you think?

Written by My Gosip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Sempat salam cium tangan buat kali terakhir, Sah Syamsul Yusof sudah cerai Puteri Sarah talak 1

    [Video] Anak Kak KM teruja dapat rantai perut, “Zaman rantai perut Ni dah lama”- Netizen