in , ,

“Calit minyak di leher” – Miss Universe diganggu leb4i berjubah, Siap ajak lepak bilik h0tel!!

Miss Universe Malaysia 2020, Francisca Luhong James berdepan detik cem4s apabila dig4nggu 0leh se0rang lelaki ber.jubah putih dan berk0piah ketika di sebuah h0tel di ibu kotapada Selasa.

Berk0ngsi pengalam4n mencem4skan itu di Insta.gram, kata Francisca, 27, dia mula menyedari lelaki ter.babit apabila diek0ri rapat sebelum mendap4tkan bantuan 0rang sekeliling dan pengaw4l keselam4tan.

Francisca mend4kwa yang lelaki berke.naan tel4h men.calit sesuatu ke lehernya seperti miny4k sewaktu dia sedang menunggu perkhid.matan e-hailing di l0bi hotel berkenaan.

“Selep4s selesai temu janji di spa, saya turun ke l0bi h0tel untuk menunggu pemandu e-hailing. Sebaik duduk di s0fa menunggu, saya bertemu dengan lelaki itu sekali lagi.

“Lelaki yang sama dengan pakaian yang sama. Paling men4kutkan dia melet4kkan sesuatu pada leher saya seperti miny4k. Saya sangat t4kut dan terus meng.hubungi rakan untuk dapat.kan bantuan pengawal keselam4tan,” katanya.

Francisca berk0ngsi perkara itu menerusi sebuah hant4ran yang dimuat naik di Insta.gram miliknya.

“Setahun yang lalu, sewaktu saya sedang menunggu rakan sebelum ke Kuala Lumpur Fashi0n Week (KLFW), ada se0rang lelaki berjubah bertanya sama ada saya se0rang diri dan tujuan saya di sana.


“Saya cuba mengel4k daripadanya n4mun dia masih berker4s dan mempelawa untuk minum kopi atau bersem.bang di bilik h0telnya,” ujarnya.

“Paling men4kutkan individu itu adalah lelaki yang sama. Saya tid4k tahu ia hanya satu kebetulan atau dia memang st4lker?

“Saya sud4h rasa tid4k lagi selamat dan berharap 0rang lain tidak ditimpa nasib yang sama. Tol0ng berhati-hati kerana dunia kini sud4h tid4k lagi selam4t,” jelasnya.

Dalam pada itu, Francisca mended4hkan lelaki itu adal4h individu sama ditemuinya kira-kira setahun lalu di sebuah h0tel lain di Kuala Lumpur.

Apa lebih mengejut.kan kata Francisca, lelaki itu turut ber4ni mengaj4knya untuk berbual di bilik h0telnya membu4tkan dia t4kut dengan individu tersebut.

Memetik lap0ran dari Mstar, bekas Miss Universe itu sud4hpun membuat lap0ran p0lis berhubung g4ngguan yang diterima.

Dia juga menjel4skan bahawa tind4kannya memuat naik gambar lelaki tersebut bukanl4h untuk mem.buka aib tetapi sebagai peringat4n untuk semua supaya berhati-hati dengan niat as4l yang kita sendiri tid4k tahu.

Sumber: omm Instagram Francisca Luhong James, Mstar

What do you think?

Written by My Gosip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

    “Cantik orgnya tapi sayang” – Anak aktres p0pular era 90-an dipenjar4 lapan bulan angkara dad4h!

    [Video] “Saya tak nak cer4i, tolong faham saya Sarah..” – Kata-kata terakhir Syamsul sebelum Puteri Sarah …