in ,

“Kenapa kaitkan harta mak saya, Mana hati budi seseorang? – Ali puteh terkejut terima notis rumah arwah ibu bakal disita?

Semua pun tahu, kemelut di antara balu Allahyarham Abam Bocey, NorHidayah dan adik ip4rnya, Ali Puteh sehingga ke hari ini masih belum selesai dan seperti tiada kesudahan.

Terbaru di Melodi, pelawak sensasi, Ali Puteh melu4hkan rasa terkejut setel4h menerima n0tis daripada pih4k mahkamah bahawa rumah arwah ibunya yang terletak di G0mbak, Selangor bak4l disita.

Menurut Ali, dia berasa hair4n kenapa perlu sita rumah arwah ibunya sedangkan kes deng4n balu arwah abang, Abam B0cey merup4kan dua perkara yang berbeza.

Mana hati budi sese0rang? Saya ada anak kecil tau. Nak balas dend4m kon0nnya ini hukum karma.

Dalam pada itu, pelaw4k berumur 34 tahun tersebut memilih untuk mendi4mkan diri kerana tid4k mahu mengeruhkan kead4an lagi dan sudah ‘pen4t’ dim4ki netizen akibat isu yang berl4ku bersama kakak ipar, Hidayah.

Apabila pihak Mel0di bertanya s0al bayar4n ganti rugi RM60,000, Ali mengakui masih belum membu4t sebar4ng pembay4ran kepada pih4k sana meman.dangkan sukar untuk mencari pendap4tan ketika ini.

Buk4nnya saya nak men0lak untuk membay4r RM60,000 tu, saya akan cuba membay4rnya juga. Cuma saya tak b0leh lah n4k campak sekali gus.

Sebelum ini, Ali Puteh atau nama sebenar Syed Ali Mubarak Syed Mohd Ridzuan gag4l dalam rayuan mengetepikan keputus4n Mahkamah Sesyen yang memerintahkannya untuk bay4r RM60,000 sebagai ganti rugi kerana memfitn4h ibu tunggal, Hidayah di laman Instagram.

Sumber: Beautifulnara

What do you think?

Written by My Gosip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

    “Benda dah trauma nak jumpa lagi buat apa? Nak suruh delete lettuw”

    “Baiknya hati Dayah, Dayah dah tunjuk contoh harap seseorang tu faham” – Hidayah jaga baik anak arwah abang, walaupun dh 12 tahun abang pergi