in , ,

“MK dah ada gf lah, Dia pun nk meny0nd0l bf orang pulak” – Digelar peny0nd0l ini respon Puteri Sarah memang win la…

Puteri Sarah Liyana tid4k melep4skan peluang untuk ke k0nsert penyanyi terken4l dari negara seber4ng, Cakra Khan yang berlang.sung malam tadi di mana ia dihadiri ramai pemin4t termasuk selebriti tanah air.

Menerusi beberapa Instag.ram st0ry, Sarah yang menggay4kan gaun dan tudung hit4m itu dilihat meng.hadiri k0nsert ter.sebut bersama ibu, pengurus serta pem.bantu peribadinya.

N4mun, apa yang lebih menarik perh4tian netizen adal4h apabila dia memuat n4ik gambar ber.sama penyanyi lelaki, MK dari.pada kumpul4n K-Clique yang turut hadir ke k0nsert tersebut.

Menerusi ruangan k0men, seseteng4h netizen menegur dan menging4tkan Sarah untuk men.jaga bat4snya kerana masih bergel4r isteri kepada Syamsul Yusof. Bagai.manapun, ada individu yang menggel4r Sarah ‘peny0nd0l’ meman.dangkan MK sud4h mem.punyai kekasih hati.

Meski.pun begitu, Sarah tid4k berdiam diri dan semp4t membal4s k0men sindi.ran dari.pada individu di sebalik f4ke acc0unt tersebut selepas dirinya digelar ‘peny0nd0l’ teman lelaki 0rang lain.

Kal4u nak meny0nd0l dia tak tunjuk dekat 0rang ramai kat k0nsert. Ibu saya ada sebel4h, my PA, manager semua sebel4h. Cuba lagi please.”

Sumber : beautifulnara | Instagram

What do you think?

Written by My Gosip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

    “Pelik kenapa wanita Mel4yu 0bses nk kul!t putih, Br0wn skin paling cantik!” – Nabila Huda

    “Cantik l4ki kau tinggal juga” – Kec0h! Suami talak tiga Isteri sendiri demi cinta rakan kilang