in , , ,

Penyanyi popular tarik balik lafaz talak 3, Isteri tetap terus failkan tuntutan berpisah

Lantar4n ger4m aib kaki perempuan diseb4rkan kepada umum, terd4hulu penyanyi lagu ‘Surat Cinta Untuk Starla’ tel4h memfailk4n tuntutan berpisah dengan isterinya, Inara Rusli. Khuatir suaminya bak4l merebut hak jagaan anak, Inara kemudiannya terp4ksa membuka purdah untuk mencari kerja menafkahi 3 budak berkenaan.

Rupanya Virgoun lafazk4n talak 3 ke atas Inara

Namun t4k lama selepas itu, Virgoun telah menc4but semula gugat4n talak di mana hal itu dis4hkan sendiri 0leh peguam syariah yang mewakilinya ke mahkamah. Jel4s Inara, tidak mungkin mereka b0leh bersatu lagi sebag4i suami isteri kerana rupanya Virgoun telah melafazkan talak 3 kepadanya.

Inara kini failkan semula tuntut4n untuk berpisah

Jika mahu bersatu semula pun, Inara sud4h semestinya perlu kahwin dulu dengan 0rang lain. Tapi nampaknya, semangatnya yang menanti waktu untuk bergel4r ibu tunggal jelas kelihatan. Selain sud4h kembali bekerja sebag4i duta sebuah klinik estetik, Inara tel4h mendaftarkan tuntutan berpis4h di Pengadilan Agama, Jakarta Barat pada semalam.

Inara turut failkan 7 jenis tuntutan
Selain itu, wanita cantik ini turut memf4ilkan tujuh jenis tuntutan ke atas Virgoun. Ia merangkumi aspek nafkah tanggungan pendidikan anak-anak, tinggal asing sementara menunggu tarikh mahkamah sahkan perpis4han, harta sepencarian, nafkah hadhanah dan nafkah sepanjang berada dalam tempoh iddah.

Kredit : Portal Hot Detik & Suara.Com

What do you think?

Written by My Gosip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Tunggu 8 bulan untuk dapatkan Alza baru, tak sampai 2 jam kereta dah kena langgar “total lost”

    [Video] Wanita terus berhijab selepas peluk Islam di ajar ucap syahadah oleh Ebit Lew