in ,

[Video] “Kesilapan saya tak cerita hal sebenar kepada ibu saya, Sarah hari-hari dengan ibu saya” – Syamsul akui tersilap langkah berdiam diri

Baru-baru ini dimana, Syamsul Yusof yang ditemui semalam ketika hadir ke mahkamah bagi tujuan memf4ilkan nusyuz terhad4p isteri, Puteri Sarah meng4kui dirinya tersilap langk4h apabila memilih untuk berdi4m diri daripada mencerit4kan perihal rumah tangganya pada ibu tercinta, Datin Patimah.

Kata Syamsul, dia mengangg4p tind4kan tersebut (mendiamk4n diri) adal4h satu kesilapan dan jika mahu melakukannya sekar4ng, pasti ia sud4h pun terlamb4t dan sukar untuk diterima.

Kesilap4n saya tak cerita hal seben4r kepada ibu saya, Sarah hari-hari dengan ibu saya.

Memetik Utusan, Syamsul sebag4i anak meng4kui berasa sedih dan terkilan mengen4ngkan apa yang sudah terj4di kepada keluarganya apalagi hubungan dia dan ibunya juga keruh dan tid4k berapa baik pada ketika ini.

Jelas Syamsul, dia bukanl4h se0rang yang suka berk0ngsi masal4h kepada 0rang lain apatah lagi melib4tkan rumah tangga dan peribadi kepada ibu, Datin Patimah dan juga ayahnya, Datuk Yusof Haslam.

Terdahulu, Datin Patimah dilih4t secara terbuka memberi semang4t yang berterus4n kepada menantu, Puteri Sarah Liyana untuk tid4k mengal4h dan terus kuat bagi meng.hadapi segala cabaran yang mendatang.

Sok0ngan yang tid4k berbelah bahagi diberikan ibu Syamsul Yusof kepada Puteri Sarah itu membu4tkan netizen galak mencipta spekulasi sendiri mengen4i rumah tangga pasang4n itu.

Sumber: Beautifulnara | Instagram

What do you think?

Written by My Gosip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

    [Video] “Suara hampir sama dengan datin alyah, fuh tak caya Ira Kazar ni boleh nyanyi, Sedap suara dia”

    [Video] “Ada unsur rasuah” – Syamsul nafi tuduhan setubuh sebelum nikah, Ira nak saman Jawi