in ,

Baru2 ini kec0h dakwa pengacara suka berpantun langg4n pel4c*r dan mak ny4h, netizen mula teka siapa dia! 

Pada akhir zam4n ini, budaya fitn4h dilihat berleluasa dalam masyarakal4t sehingga kadangkala suk4r untuk mengen4l pasti antara pih4k yang benar atau tidak.

Baru-baru ini media tempat4n kec0h apabila timbul isu pengacara n4fsu s0ngs4ng, melangg4n pel4cur lelaki dan Mak Ny4h secara serentak.

Bahkan, pengacara selebriti lelaki berken4an dikhab4rkan semakin ‘menj4di-jadi’ dan masih tid4k insaf apabila dikat4kan li4r dan pernah melangg4n pel4cur lelaki untuk memu4skan n4fsu s0ngs4ngnya.

Difah4mkan, selebriti itu seben4rnya sud4h lama menyembunyik4n sisi h0m0s3ksu4lnya dan se0lah-olah tid4k dapat ‘disimp4n’ lagi.

Menurut sumber yang juga daripada pel4cur lelaki yang dilangg4n selebriti itu, keingin4n s3ksu4l si polan itu sememangnya luar biasa.

Dia yang sering berk0ngsi tips rumah tangga dan m0tivasi hidup juga dikat4kan sering mengganggu beberapa lelaki lain selain mempuny4i gaya hidup yang jij1k, tak seperti kita sangk4kan.

Memetik lap0ran daripada Utusan, difah4mkan pended4han ini dibuat leh sal4h se0rang pel4cur lelaki yang pernah dilangg4n pengacara tersebut.

“Rupanya, keingin4n s3ksu4l selebriti lelaki ini memang lu4r biasa. Menj4di kebias4annya, untuk mel4nggan se0rang pel4cur lelaki serta se0rang mak ny4h pada masa sama?”

“Ada lagi yang dicerit4kan 0leh sumber itu mengen4i pengacara tersebut, tetapi tak sanggup pula n4k tulis lagi. Bimbang nanti ada yang termuntah pula.”

“Itu belum l4gi sentuh pas4l dia mengg4nggu beberapa lelaki lain. Aduh4i, 0rang begini, harap satu hari nanti Tuhan tunjukk4nlah siapa dirinya ini yang seben4r. Makin menj4di-jadi.”

Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata warganet cuba meneka siapak4h gerang4n yang diwar-warkan ini sehingga ada yang sudah memberikan beberapa nama figura terken4l yang gem4r berpantun.

Bagaimanapaun, kesahih4n d4kwaan ini masih belum diken4l pasti. Oleh itu orang ram4i diharap tidak membuat sebar4ng spekulasi berlebihan yang boleh menjatuhkan fitn4h.

Sumber: Murai | Utusan

What do you think?

Written by My Gosip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Macam ni proses bawa turun may4t dari gunung Everest, Terkejut lihat kegigihan malim gunung dukung may4t netizen mahu tahu Kos upah yang dibayar

    Ketua kampung rebah meninggal dunia ketika berdangdut dgn penyanyi wanita atas pentas