in ,

”Siapa Iqbal saya tidak kenal” Rossa anggap Iqbal hanya peminat nak bergambar..

Terkini, Baru minggu lepas Iqbal m.emuat n.aik g.ambar b.ersama p3nyanyi t.erkenal I.ndonesia, ia1tu Datuk Seri Rossa.

M3nerusi penkongsian yg dimuat naik Iqbal di Instagram, Beliau m3maklumkan Rossa a.dalah insan p.ertama yg beliau temui sebaik sahaja sampai ke Indonesia, beliau berhijrah ke Indonesia s.elepas membawa diri untuk mngubat ke.kecewaan.

Beliau j.uga telah b3berapa k.ali m.emuat n.aik v1deo di I.nsta S.tory s.eakan m3nghadiri program yang mel1batkan Rossa seh1ngga ramai t.ertanya-tanya b.agaimana hubvngan mereka boleh s.eakrab itu.

Sementara itu, M.enerusi sumber dri Harian Metro, Rossa seakan menafikan m3ngenali Iqbal dan m.emaklumkan hnya bertemu sekali sahaja i.tupun k3tika tayangan perdana filem Love Knots di Jakarta baru-b.aru ini.

Kata Rossa lagi, ”Siapa lelaki itu yg mahu kenal lebih dekat dengan sya?”

Rossa tidak kenal lelaki itu

Itulah kenyataan yg k.eluar dri mulut penyanyi lagu ‘Pudar’ itu ketika sidang media secara virtual bagi p.elancaran s1ngle terbarunya yg bertajuk ‘Terlalu Berharap’.

Kta Rossa, beliau mengakui hnya mengetahui ada seseorang yg ingin bergambar dengannya selepas memaklumkan dia dari malaysia.

“Maaf, saya tidak kenal siapa dia. Tetapi, pada hari itu (ketika hadir di acara tayangan perdana filem) memang ada seseorang yang bertemu saya dan perkenalkan dirinya dari Malaysia untuk minta bergambar sama.

“Saya okey saja jika peminat minta bergambar dan sesudah itu terus berlalu. Kami tak bercakap apa-apa pun, kerana saya fikirkan dia hanya peminat,” katanya kepada Harian Metro.

Tak salah jika mahu berteman sahaja.

Walau bagaimanapun, penyanyi itu tidak ada masalah jika sekadar ingin berkenalan dan bersahabat sahaja kerana tidak menjadi salahpun jika berbuat demikian.

“Kalau sekadar mahu kenalan tidak apa-apa. Saya okey saja kerana boleh bersahabat seperti rakan-rakan yang lain juga,” katanya.

Belum terfikir nak berkahwin.

Ditanya tentang pasangan hidup, wanita berusia awal 40an itu memaklumkan yang dia belum berkeinginan untuk berkahwin buat masa ini kerana mahu fokus kearah kerjaya dan anaknya yang kini sudah meningkat dewasa.

“S.oal j0doh, saya l3bih s.elesa se.rahkan k.epada Allah k.erana Dia Maha T.ahu. L.agi pula, saya yakin j1ka ada jodoh buat saya suatu hari n.anti, pasti tiba masanya.

“Saya t.idak menvtup hati untuk m3nerima cinta, tetapi s.ekarang saya memang masih sendiri dan tidak berkawan rapat dengan s.esiapa pun,” katanya.

Tak semestinya berkenalan tu mahu berkahwin

Melihat daripada berita itu, Iqbal yang sememangnya aktif menggunakan sosial media telah segera memuat naik kenyataan dengan mengakui hanya sekali bertemu dengan Rossa.

Dia juga menyatakan tidak salah mahu berkenalan kerana tidak semestinya bersahabat itu bermakna mahu berkahwin.

Dia juga sedar yang tidak semua perkara boleh dijadikan konten dan masih menghormati privasi orang lain.

Sumber: Harian Metro (Norhayati Nordin) Instagram ahmadiqbalzukefli

Via omm

What do you think?

Written by My Gosip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

    [Video] Pemandu Honda Civic dir3man selepas rempvh remaja hingga melambung atas bumbung

    [Video] Balik Naik Ford Ranger Nasib Tak Koyak Kain Hadek, Tokti Kongsi Video Dato K Buat HaI!