in ,

“Taknak you jumpa Syamsul, Untuk I dan kesihatan mental I” – Aaron akur dihalang isteri jumpa Syamsul demi isteri dan anak²

Terbaru, Aaron Aziz ada memuat naik satu hantaran di Instagram milik beliau, hantaran itu telah meraih perhatian apabila dia menunjukkan perbualannya bersama isteri, Datin Diyana Halik.

Menerusi perbual4n mereka itu, Diyana berkata dia tid4k mahu Aaron pergi berjumpa dengan Syamsul kerana berasa tertek4n dengan kontr0versi yang melanda suaminya.

“Alhamdulilah. Saya mintak maaf semua yg call, saya tak angkat phone call sebab tak nak comment apa lagi. Bila anak bongsu saya naik bilik nangis and bila wife saya nangis tu maximum dah.

The one person yang selalu nasihat saya, my wife. Kalau isteri cakap NO masih boleh bincang. Kalau isteri cakap i forbid you, dah level lain.

“Ive said my piece, thats all. No more comments and i wont be answering any questions. I work hard for my family and their mental health Is important. Rezeki saya bukan ditangan manusia.

“Saya tumpang rezeki dari anak anak dan isteri. So mereka adalah my priority. Selamat berpuasa. Semoga Allah SWT melindungi kita semua dari segala fitnah dunia dan akhirat. Amiin.

Bukan itu sahaja, Diyana juga meminta ag4r Aaron memikirkan tentang kesihatan ment4l keluarga mereka yang terg4nggu disebabkan k0nflik ini.

I taknak y0u jumpa Syamsul no matter what. Saya sangat cem4s. I tak b0leh (tahan) dengan kontr0versi begini lagi. Janji dengan I (tidak jumpa Syamsul), untuk I dan kesihatan ment4l I.”

Malah, Aaron turut memak.lumkan bahawa anak b0ngsunya juga cukup terkes4n dengan kontr0versi ini sehingga menangis di dalam bilik.

Pelak0n berasal dari Singapura itu juga turut meminta maaf kerana tid4k menjawab panggilan dan dia enggan lagi memberi apa-apa kenyataan berhubung k0nflik mereka berdua.

Sumber: Beautifulnara | Instagram

What do you think?

Written by My Gosip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

    [Video] “I taknak berjumpa, taknak sebilik, Lepaskan saya, cukup dah penat”

    [Video] “Ibu kito adolah sogalo galo eh bagi kito, Menitik air mata ibu, baik pergi minta ampun”