in ,

[Video] “Dah panggil Sayang tu..” – Panggil sayang ketika live, Netizen kata dah sah! mereka bercinta..

Penyanyi Shila Amzah menjadi bual4n netizen di media sosi4l baru-baru ini apabila dia dikat4kan mempunyai hubung4n istimewa dengan se0rang pempengaruh terkenal TikT0k.

Mana tid4knya, peminat berpendap4t Shila dan Ubai diliha4t mesra bersama apat4h lagi mereka sering melakukan live di TikT0k bersama.

N4mun, apa yang menj4di bual4n adal4h apabila mereka tersasul dan memanggil ‘sayang’ ketika sesi live yang dit0nt0n ribuan pemin4t namun dilih4t cuba untuk c0verline semula.

Lebih mengu4tkan lagi tekaan pemin4t, kedua-dua mereka tel4h hadir ke k0nsert Melly G0eslaw yang diadak4n di Dewan Plenary, KLCC beberapa hari lep4s bersama-sama.

Difah4mkan, vide0 yang tul4r itu bukanl4h kali pertama penyanyi lagu Patah Seribu itu tersasul menyebut panggil4n ‘sayang’.

Sebelum ini, status hubung4n penyanyi Shila Amzah dan pempeg4ruh terken4l TikT0k, Ubai menj4di teka-teki para pemin4t, lagi-lagi bila penyanyi berkenaan tersasul memanggil jejaka tersebut ‘Yang’ singk4tan untuk sayang.

Terbaharu, setel4h dihubungi 0leh pih4k Harian Metr0, Ubai menges4hkan bahawa memang mempunyai hubung4n istimewa dengan penyanyi terken4l tersebut.

Menurut Ubai atau nama seben4rnya, Muhammad Ubaidillah Mohd Zulkefli, mereka mula rap4t sejak tahun lalu selep4s Shila lalui fasa suk4r dalam kehidupannya.

Saya sud4h mengenali Shila sej4k tahun 2011, tapi hubungan kami bertamb4h akrab sekitar tahun 2014.

Pada mulanya mereka hanyal4h sekad4r teman rap4t, namun masing-masing tidak sangka hubung4n tersebut bertamb4h akrab dan serius.

Pended4han yang dibuat 0leh Shila mengen4i hubung4n mereka di live TikT0k juga dilakukan secara sp0ntan setel4h ‘dias4k’ 0leh netizen mengenai status hubungan mereka yang seben4r.

Dalam pada itu, Ubai turut berk0ngsikan masih belum membawa Shila berjumpa dengan keluarga, n4mun familinya sud4h pun menget4hui mengenai hubungan mereka dan meny0k0ng.

Sekadar inf0, Shila sebelum ini pernah berkahwin selama emp4t tahun tetapi dicer4ikan dengan talak satu pada Februari 2022. Hasil perkahwinan tersebut, dia dikurniakan se0rang anak lelaki, Seth Uwais.

Sumber: beautifulnara | TikT0k | Instagram

What do you think?

Written by My Gosip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Masih ingat dengan watak kanak-kanak dalam filem ‘Suami Isteri Dan…’ wajah terkini beliau tak sangka wanita rupanya..

    Aktres popular era 90an cabar anak lelaki separuh b*gel keluar rumah rasa salji beku, Netizen puji “Boleh jadi model ni”