in

[VIDEO] Lambat 2 Jam Sampai Mahkamah, Imej Cantik dengan rambut warna siap pkai jam mahal, Nia Ramadhani ditegur hakim

Setelah berbulan-bulan ditempatkan dalam pusat pemulihan, Nia Ramadhani dan suaminya iaitu Ardi Bakrie pada semalam akhirnya menjalani sesi perbicaraan pertama di mahk4mah. Sebelum ini, mereka berdua bersama seorang pemandu kereta ditangk4p atas pertud0han menag!h dan memiliki sy@bu. Saat diberk4s dahulu, Nia dilihat memakai full cap dan berusaha sedaya upaya menutup waj4hnya setelah dikerumuni oleh wartawan.

Imej Nia hadir ke sidang pertama mengejvtkan ramai…Warna rambut & memakai jam tangan mahaI.

Bagaimanapun dalam sidang terbaru, pen4mpilan pelakon sinetron ‘Bawang Putih Bawang Merah’ ini nyata mengejvtkan ramai. Bukan sahaja sempat mengenakan seutas jam mahal, malahan Nia kelihatan begitu cantik dengan stail rambut yang baru. Tidak puc4t apalagi berwaj4h res4h, portal Kompas melaporkan aktres berkenaan sangat santa1 dan duduk dalam keadaan silang kaki.

Ini sekali gus mencetvskan spekulasi li4r bahawa Nia menerima layanan double standard atau mungkin sebenarnya tidak dimasukkan pun ke pusat serenti. Pun begitu, peguamnya membuat pen4fian dan teg4skan mereka berdua mengikuti semua program pemulihan yang dibuat selari dengan perintah jalur huk0m.

“Saya lihat pen4mpilan dia berbeza. Tak mungkin kat luar pusat pemulihan. Kan boleh je pot0ng atau warn4kan rambut sendiri. Takpun minta tolong orang kat sana pot0ngkan”

Dalam pada itu, difahamkan persidangan tertud0h terpaks4 mula lewat hingga Tuan Hakim memberikan tegvran kepada mereka. Diarahkan hadir pada jam 10 pagi waktu tempatan, malangnya suami isteri berkenaan hanya tiba sekitar jam 12.38 tengahari dengan alasan mengalam1 cir1t-bir1t. Dinasihati supaya memaklumkan isv itu dengan lebih awal, peguam bel4 lantas meminta ma4f bagi pihak anak guam.

Sumber: Portal K0mpas, news detik, Facebook Utusan, YouTube Official iNews.

Via diariviral

What do you think?

Written by My Gosip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Datuk Seri Vida buka jawatan kosong gaji rm10k, Pembantu peribadi atau personaI assistant syarat ‘Wajib handsome’

    ‘Kalau orang disini, Belanja aiskrim dah tahu berterima kasih, Iqbal mohon klau ada wanita indonesia baik hati, masih single atau janda mohon kenalkan