in , ,

[Video] “Pecah cermin lori curi dashcam” – Pemandu lori gilis budak kena belasah tak salah, makcik tu keluar simpang terus

Semalam kita dikejutkan dengan Berita tentang murid sekolah yang m4ut digilis treler, sememangnya begitu menyedihkan apabila dia bersama se0rang wanita 54 tahun dan kanak-kanak berusia 7 tahun telah terlibat dalam kemal4ngan sewaktu pulang dari sek0lah.

Kejadi4n tersebut membu4tkan ramai bertelag4h apabila ada seseteng4h pihak menyal4hkan treler tersebut sehingga sanggup memuk0l lelaki berusia 36 tahun itu tanpa sebarang siasat4n.

Menerusi perk0ngsian isteri kepada pemandu treler berken4an di media sosial, dia meminta 0rang semua pihak tid4k menj4tuhkan huk0m sesuka hati tanpa mengetahui perkara seben4r.

Dalam pada itu, perk0ngsian dari pengguna Facebook, Azlan Adnan juga menges4hkan bahawa pemandu treler itu telah dipuk0l 0leh se0rang lelaki sehingga mengalami keceder4an.

Lelaki yang puk0l pemandu treler

Tegasnya, kejadian tersebut sama sekali bukan berpunca daripada salah rakannya itu sepenuhnya kerana ada rakaman dashcam menunjukkan yang pemandu treler berkenaan berada di laluan yang betul.

Memetik lap0ran dari Utusan Malaysia,Ketua Polis Daerah Klang Selatan, Asisten Komisioner Cha Hoong Fong memaklumkan punca kejadi4n dipercay4i mot0sikal ditunggangi wanita berusia 54 tahun dan dua kanak-kanak itu hil4ng kawal4n ketika melalui permukaan berpasir.

“Semasa kejadi4n, l0ri kontena dari arah Klang menghala ke Telok Gong, apabila samp4i di persimpangan Jalan Bawal, sebuah motosik4l yang ditunggangi 0leh se0rang wanita bersama dua pelajar sek0lah iaitu pelajar perempuan (sembilan tahun) dan pelajar lelaki (tujuh tahun) keluar dari simpang menghala ke arah sama dengan l0ri berken4an.

“Penunggang motosik4l tidak dap4t mengawal motosikal kerana bahu jalan berpasir menyebabkan motosik4l dan penunggang serta pembonceng terjatuh di atas jalan raya. M4ngsa merupakan se0rang pelajar perempuan digilis 0leh roda tayar belakang lori dan meninggal dunia ditempat kejadian,” katanya.

Treler kena pec4h, dashcam & barang2 kena curi

Susulan daripada itu, isteri kepada pemandu treler berkenaan berharap mereka yang menganiaya suaminya dengan memukul, mencuri dashcam dan barang di dal4m treler segera ditah4n.

Setakat ini, pemandu treler berkenaan dalam keadaan sihat dan sud4h dipindahkan ke H0spital Ipoh. Dia juga menguc4pkan terima kasih kepada rakan-rakan suaminya kerana sanggup menunggu dan berpih4k kepadanya diatas kemal4ngan yang tel4h berlaku.

Sumber: omm | @Kaknyahhennza_, Utusan Malaysia (Mohamad Naufal Mohamad Idris), Azlan Adnan

What do you think?

Written by My Gosip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

    [Video] “Macam tengok kelibat” – Ramai terkejut tiba-tiba Ustaz Azhar Idrus pandang tajam ke atas, Semoga Allah lindungi Ustaz..

    Masih ingat lagi dengan penyanyi popular era 90an, Terkenal dengan suara ‘Terannya’, begini kehidupan terkini beliau