in , ,

Gara-gara tiada perkejaan suami sanggup jual vide0 ‘ehem²’ isteri di twitter dengan hrga RM1.5K

Zaman sekarang ini memang 0rang sanggup buat apa sahaja demi mendap4tkan duit lebih terutamanya bagi mereka yang puny4i anak.

Kebany4kan orang pastinya akan melakuk4n dua kerja atau lebih untuk meraih pendap4tan sampingan tetapi cara se0rang lelaki dari Indonesia ini mem4ng begitu jij1k.

Demi mendap4tkan keuntung4n, lelaki dari Bandung, Indonesia itu tergamak menju4l vide0 luc4h isterinya di media sosi4l tanpa penget4huan wanita berkenaan.

Difahamk4n, rakam4n tersebut dibuat di kebun teh Ciwidey di mana isterinya menunjukkan kem4lu4n dan ia tel4h diju4l pada harga 300,000 Rupiah (RM91).

Sejak jual4n dilakukan, lelaki itu tel4h mengaut keuntungan hampir 5 juta Rupiah (RM1,527) namun perbuat4nnya terb0ngkar apabila se0rang remaja menjual vide0 b*gel terbabit.

Rakam4n itu menjadi tul4r pada awal Mei lalu dan siasatan polis mendapati video tersebut pada mulanya dirak4m untuk kegunaan peribadi.

Bagaimanapun, lelaki itu mula menju4l vide0 tersebut melalui akaun media sosi4l selepas beberapa bulan tid4k mempunyai sumber pendapatan.

Dia membuat akaun media sosial bagi menjual vide0 isterinya. Isterinya hanya dapat tahu tentang penjualan video selepas ia tular di media sosi4l apabila seorang remaja menjualnya sejak September tahun lalu.”

Sementara itu, remaja yang terlibat telah diserahkan ke pusat perlindungan Bandung manakala pasangan suami isteri berkenaan telah ditah4n bagi membantu siasatan.

Mereka berdua telah melanggar Undang-Undang P*rn0gr4fi dan Undang-Undang tentang Informasi Trans4ksi Elektronik dan berdepan hukuman 12 tahun penjara.

SUMBER : Okezone

What do you think?

Written by My Gosip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

    PADAH! buat ‘pr0jek’ dal4m kereta myvi pasang4n kekasih kant0i, ditahan polis

    [Video] Ingat kek batik, wanita terkejut jumpa ‘harta karun’ bernilai RM31,000 dalam peti besi