in

[Video] Anak arwah memang tanggung jawab Saya Tapi ‘lG’ arwah Abam punn Saya tak boIeh buka – Ali Puteh

BARU saja menarikk nafass lega setelahh menangg kess samann fitnahh, balu Allahyrham Abam ia!tu Nor Hidayah Mohd Ali terpkssa kemba1i ke mahkamahh sedikitt masa lagi.

Ia susulann adik iparrnya yangg juga pelawakk Ali Puteh bercadangg untukk memfailkann rayuann berhubungg keputusann Mahkamahh Sesyen Kuala Lumpur pada Jumaat yangg berpihakk kepadanya.

Menurutt Ali Puteh atau Syed Ali Mubarak Syed Mohd Ridzuan, 33, dia mendapatti wujudd beberapa fakta yangg tidakk betul sepanjangg perbicaraann berlangsungg sejak dua tahunn lalu.

Apabi1a d!tanya tentangg anak saudarranya anak le1aki arwh Abam iaitu Syed Uthman Hamzah Al- Juffrey yangg kini sudahh pun berus!a 3 tahunn. menuruttnya, dir!nya tidakk d!beri peluangg untukk berhubungg dengann anak saudaranya.

“Sebenarrnya orangg cakapp benda yangg sama, sebaga! bapa saudara saya per1u amb!l tahu, benda itu betul memangg tanggungjawabb saya. Ini aib keluarga bila saya cer!ta orang cakapp saya nak bur0kkan keadaan.

“Saya t!dakk diber!kann peluangg untukk berhubung dengann anak saudara. Macam mana nakk berhubungg arwh abam punya IG punn saya tak bolehh buka. Tapi sampai suatu masa saya tahu mana nakk berjumpa dan per1u amb!l tahu pasal dia, kerana dia waris saya.

Menurutt Ali lagi, sekarangg ini dia masihh tidakk mempunyai masa untukk menguruskann hal yangg berkaitann dengann anak saudarranya itu be1um d!beri ruangg. Saya tak burukkann keadaann, r!sau kalau saya pergi ke rumahnya akann d!kata serbu datangg sesuka hati. Saya takk mahu lsu itu t!mbul.

Menjengahh ke ruangann k0men, netizenn menas!hati Ali supaya akurr dengann kekalahannya pada hari ini dan ter!ma dengann hati yangg terbuka dan biarkann Hidayah sahaja menjaga anak saudaranya kerana Hidayah adalahh ibunya dan semest!nya setiapp ibu akan menjaga anaknya dengann ba!k.

Komenn Netizenn

Sumber: utusan

Via ihangat.com

What do you think?

Written by admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GIPHY App Key not set. Please check settings

    Kucing Setia Menunggu Di Parkir Dengann Harapann Tuannya Yang Telahh Meninggal Dunia Kembali Mencarinnya

    [Video] “Dah jom balik” Gadis Hilang Kawalan Main Buaian Dekat Puncak Gunung Ini Buat Ramai Panik