in ,

[Video] Lepas tayang pungg*ng, Leona sengaja ‘payung’ d4da? “Dah melamp4u-lamp4u leona ni!” – Netlzen

Sebelum ini tular satu vldeo yang dimuat naik oleh gadis terbabit di platf0rm Tik.Tok sekali lagi tel4h mengundang kecam4n orang ramai kerana berpakai4n bik!ni apabila bercuti di sebuah pulau.

Biarpun sudah cukup kenal dengan cara pemak4ian anak perempuan Azhar Sulaiman itu, netlzen tetap meluahkan rasa terkejut kerana tidak meny4ngka Leona akan sampai ke tah4p itu untuk memakai pakai4n sedemikian.

Terkini kecoh lagi di laman sosial, anak gadis kepada pel4kon veteran, Azhar Sulaiman iaitu Kasih Iris Leona apabila dia seperti seng4ja menunjukkan dad4nya kepada ketika membuat k0nten vldeo.

Menerusi perk0ngsian yang dimuat naik oleh Leona di laman Tik.Toknya, dia yang ‘kebal’ dengan kecam4n netizen telah memuat naik sebuah vldeo dengan memakai pakai4n yang agak mencol0k mata.

Dah mel4mpau-lamp4u leona ni!

Apa yang membangkitkan kemar4han ramai, remaja yang baru sahaja berusia 20 tahun itu seolah-olah sengaja menunjukkan ‘as3tnya’ kepada umum tanpa mempunyai rasa m4lu.

Bahkan, tind4kan Leona itu telah mengundang pelbagai kritikan serta reaksi negatif oleh orang ramai memandangkan dia sering memak4i pakaian yang begitu s3ksi.

Kecoh di laman sosial, anak gadis kepada pelakon veteran, Azhar Sulaiman iaitu Kasih Iris Leona apabila dia seperti seng4ja menunjukkan dad4nya kepada ketika membuat konten video.

Menerusi perkongsian yang dimuat naik oleh Leona di laman Tik.Toknya, dia yang ‘kebal’ dengan kecam4n netizen telah memuat naik sebuah vldeo dengan memakai pakai4n yang agak mencol0k mata.

Bahkan, tind4kan Leona itu telah mengundang pelbagai kritikan serta reaksi negatif oleh orang ramai memandangkan dia sering memakai pakai4n yang begitu s3ksi.

Kesian dengan ayahnya, terp4ksa tanggvng d0sa!

Bagaimanapun, disebalik kecam4n yang dilontarkan oleh netizen, ada juga sebahagian daripada mereka tidak pern4h berhenti mendoakan Leona supaya berubah dan berpakai4n lebih sopan selepas ini.

Malah, ada juga netizen yang meluahkan rasa kasihan kepada ayahnya, Azhar Sulaiman yang terp4ksa menanggung d0sa anaknya yang tak pernah jemu mempamerkan auratnya.

Terdahulu, Leona teruk dikecam netizen gara-gara memakai bik!ni serba hitam sehingga menamp4kkan bahagian punggvngnya di mana ia tidak sepatutnya ditunjuk kepada khalayak ramai ketika bercuti di sebuah pusat peranginan di Terengganu.

Biarpun sud4h ditegur oleh bapanya mengenai cara pemakaian, Leona memilih untuk kekal dengan imej seperti itu walaupun sering dicemuh warganet.

Sumber: TikTok @leonsmeonss

omm

What do you think?

Written by admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GIPHY App Key not set. Please check settings

    [Video] “Tenang disana sahabat,Aku harap si pelaku dapat balasan setimpal” – Gara2 minta putus remaja tekup muka teman wanita guna bant4l hingga m4ut

    [Video] “4 b!lik 8 isteri” – Lelaki miliki 8 isteri tinggal 1 rumah, Dia kongsi bagaimana miliki 8 isteri