in

[Video] “Ya Allah kesiannya” – Peminatt sedih perasan suatu pada tubuhh Zamani “Minta maaf sebab dah tak macam dulu” – Zamani

Tahap kesih4tan penyanyi legend, Zamani Slam semem4ngnya d!ketahui umum tldak1ah sperti dahu1u lagi. Dia juga tldak merhsiakan tahap kesih4tannya dan ia ter1ihat me1alui fizika1nya yang sedikit berubah.

Sebe1um ini, Zamani pern4h menje1askan yang dia menghid4pi masa1ah tu1ang be1akang. Penyanyi lagu Gerimis Megundang itu juga t!dak menaflkan penggunakan dad4h satu ket!ka dahu1u memberi kesan kpada penyak!t yang dih!dapi kini.

S3dih teng0k keadaan Zamani.

Namun beg!tu, mnerusi perk0ngsian seorang pngguna T1kTok dikenali sebagai Anna Sofia, dia te1ah memuat na!k satu rak4man vldeo penampi1an terkini penyanyi itu di satu majlis berbuka puasa.

Apa yang membvatkan ramai pem!natnya s3dih ada1ah k0ndisi struktur tu1ang be1akang Zamani yang semak!n membengk0k.

Vldeo:

@annasoffiya

Reply to @panjang_tyreman56 sy sempat ambil video ini je . 🥰🤙🏻🥰🍃🙏#fyp #fypシ #zamanislam #zamani

♬ original sound – Anna Soffia – Anna Soffia

M!nta maaf sbab dah tak macam du1u

Da1am pada itu, Anna Sofia juga menje1askan yang artis trsebut sempat mem0hon maaf di atas k0ndisinya yang t!dak sperti du1u lagi ket!ka mnjayakan persembahan.

Rak4man persembahan tersebut turut dik0ngsikan Zamani di Instagramnya dan d!penuhi dengan k0men darlpada peminat yang sent!asa memuji suaranya yang mas!h tetap merdu wa1aupun k0ndisinya semakin berbeza.

N4mpak agak ku rang se1esa dengan strvktur tu1ang be1akang.

Menjeng4h ke ruangan k0men T1kTok Anna Sofia, rata-rata warganet mngakui mengagumi sos0k penyanyi trsebut wa1aupun ada sed!kit rasa k3sihan me1ihatnya yang masih gigih menyanyi wa1aupun strvktur badannya kian bervbah.

Mereka juga tak 1epas daripada mendoakan agar k3$ihatan Zamani terus membaik dan kekal s!hat serta terus menghibvrkan orang ramai dengan deretan lagu-lagu ‘berhntunya’.

Ks!an dia, Iama dah s4klt rasanya.

Sem0ga Allah merahmati zamani dan diberi kesih4tan.

Zamani Tak Ma1u Jual Makan4n Secara Online Untuk Tambah Pndapatan

Kini menjval makanan Nasi Udang Manila secara da1am talian, penyanyi Zamani brkata dia tldak kisah tentang pand4ngan orang trhadap dirinya.

Menurut penyanyi kumpu1an Slam itu lagi, tujuan utamanya terjvn da1am bidang pern!agaan ada1ah untuk memanfaatkan pe1uang sement4ra namanya masih dikena1i.

“Tak kisah1ah orang nak cak4p apa. Pada saya, kita kena bangunkan perkara ini sekar4ng, waktu kita mas!h ada popu1ariti dan pkerjaan.

“Ka1au sampai waktu popu1ariti sudah merudum dan terdes4k baru nak buat dan mu1akan, mungkin akan menjadi satu tek4nan hidup pula.

“Ka1au bangunkan waktu sekarang, apabi1a buat perkara ini secara serius nanti orang sudah tahu dan namanya pun sudah kuat. Ia tak jadi masa1ah untuk pas4rkannya,” katanya.

Zamani brkata dia cuba menceburi perniagaan itu sejak beberapa bu1an lalu untuk mencari pend4patan tambahan dan sambutan diter!ma sangat mengga1akkan.

“Nasi udang Manila ini ada1ah resipi arwah ibu mentua saya. Ia sempat d!turunkan kpada isteri saya, Julie dan dia yang masak.

“Pengh4ntaran di kawasan trdekat dibuat o1eh saya sendiri serta atas perm!ntaan istimewa pembeli, manaka1a di kawasan agak jauh menggunakan penghantar makanan.

“Alhamdulillah, sambut4n untuk menu ini agak okey. Namun ka1au saya sibuk dengan aktiviti seni, ia trpaksa dihentikan sekejap,” katanya. .

Da1am pada itu, Zamani berkata buat masa ini dia menjal4nkan perniagaan itu secara da1am talian dan turut mempunyai peranc4ngan untuk membuka rest0ran.

“Kami tak jual di rest0ran. Kami akan ambil pes4nan secara terbuka da1am talian dan teng0k pada sambutan. Tengok1ah kalau berkembang, kami akan pergi ke arah yang lebih besar seperti buka rest0ran.

“Saya sebenarnya hantar sendiri tanpa caj dan peminat gembira dapat bergambar dengan saya. Setakat ini paling jauh saya buat penghantaran ialah ke Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA),” katanya.

Sumber: OMM Dan rotikaya

What do you think?

Written by admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GIPHY App Key not set. Please check settings

    [Video] “Sampai hati tuduh Zarina Anjoulie pergi ‘Parti’ Dengan Siti Bainun, Kenal pun tidak”

    [Video] “Tak takut kena romp4k ke” – Upl0ad’ v!deo tukar duit raya RM2 juta, Netlzen bimbang wanita jadi mangsa R4gut, “jangan ‘Ri4k’