in ,

[Video] Rider Fo0dpanda Minta izin tumpang solat di rumah,Gadis akui jatuh hati dengan rider terus ‘Cair’

Tid4k dinaf1kan lagi, pekrjaan sebagai seorang ‘r1der’ mem4ng sangat menc4bar dek kerana pelbagai haI4ngan yang perlu ditempuhi sew4ktu bekerja seperti fakt0r cuaca atau n4has jalan raya.

Bi4rpun sering berdep4n plbagai kesukaran ketika menjalaankan tugas, ramai yang m4sih menjaga akhlak dan tidak lupa menunaikan ibadah sebagai seorang Hamba Tuhan yang Maha Esa.

Menerusi sebuah perkongsian di TikT0k baru-baru ini, seorang gadis dikenali sebagai Yaya berc3rita tentang pengal4mannya berjumpa dengan seorang ‘r1der’ atau penghantar makanan yang cukup baik.

Minta izin tumpang solat
Sebaik selesai menghantar pesanan makanan, lelaki berkenaan meminta izin untuk tump4ng menunaikan solat buat seketika di rumahnya.

Situ4si tersebut sekali gus membu4tkan gadis itu ‘cair’ melihat kesop4nan lelaki trsebut. Bukan itu sahaja, dia juga sanggup menunggu di luar rum4h untuk memberi ruang kpada ‘rider’ itu beribadah.

Di samping itu, Yaya memohon maaf jika ‘rider’ terbabit sudah menjadi milik orang.

Meninjau ke ruangan k0men, rata-rata net1zen kagum dengan akhl4k lelaki itu. Mal4h, ada yang memuji tind4kan Yaya kerana sanggup menunggu di luar untuk menj4ga batas pergaul4n dengan lelaki ‘ajnabi’.

Lel4ki jaga solat buat perempuan ‘cair’

Sumber omm / ihangat / Via Mediaportal

What do you think?

Written by admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GIPHY App Key not set. Please check settings

    “Alphard Aku JuuaI, Rummah 2 Tingkat Aku Juai. Kini Hanya TinggaI Di PPR MiIik Abah”- Luahan Adam Hamid

    Sanggup Bela 30 Ek0r Kucing Jalanan, Walau Hanya Mengambil Upah Pot0ng Rumput Buat Ramai Sebak